Κλείσιμο

Πυρά Σαμαρά κατά ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τον τουρισμό

Βολές κατά της κυβέρνησης, με αφορμή το κλείσιμο των καταστημάτων τις Κυριακές εξαπέλυσε ο Αντώνης Σαμαράς, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στην Καλαμάτα.

Ο πρώην πρωθυπουργός χαρακτήρισε το κλείσιμο των καταστημάτων τις Κυριακές «μεγάλο λάθος», ενώ αναφέρθηκε στο θέμα της κρουαζιέρας, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Όπως θυμάστε όταν καταργήσαμε το καμποτάζ, ήρθαν τα κρουαζιερόπλοια. Σαν αυτούς τους γίγαντες - κρουαζιερόπλοια που βρίσκονται πίσω μου.
Τώρα που ήρθανε τα κρουαζιερόπλοια, κλείσανε τα μαγαζιά και δύο χιλιάδες κόσμος που θα μπορούσε να ψωνίσει εδώ πέρα στην Καλαμάτα και σε κάθε περιοχή της χώρας, δε μπορεί να το κάνει».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον τουρισμό, ο οποίος, όπως σημείωσε χαρακτηριστικά, έφτασε σε επίπεδα ρεκόρ κατά τη διάρκεια της δικής του διακυβέρνησης, ενώ εξέφρασε την ελπίδα, να συνεχίσει να αναπτύσσεται ο τουρισμός «γιατί μέχρι στιγμής είναι η μόνη ελπίδα για ανάπτυξη στην οικονομία»

Τέλος, κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι δεν ενδιαφέρεται για την οικονομία και την ανάπτυξη και κατέληξε λέγοντας «Το μόνο που τους νοιάζει είναι το κόμμα και να σβήνουν εκείνα τα οποία γράψαμε εμείς με πολύ μεγάλο μόχθο και με πολύ μεγάλη προσπάθεια».
Πηγή: skai.gr