Βενιζέλος: Για τη ΧΑ στην 3η θέση υπάρχει ευθύνη με ονοματεπώνυμο- Παπανδρέου

Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ στο οποίο θα τεθεί και θέμα ηγεσίας, ανήγγειλε ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ο οποίος κατηγόρησε ευθέως τον Γιώργο Παπανδρέου για την διαφαινόμενη ανάδειξη της Χρυσής Αυγής σε τρίτο κόμμα.

«Η ευθύνη έναντι
του έθνους και της παράταξης για την τρίτη θέση στη Χρυσή Αυγή έχει ονοματεπώνυμο, είναι ο Γιώργος Παπανδρέου» ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

«Το ΠΑΣΟΚ, όπως έχουμε ήδη ανακοινώσει, προχωρά σε συνέδριο ριζικής ανανέωσης, ενότητας, με όλα τα θέματα ανοιχτά, συμπεριλαμβανομένου και του θέματος της ηγεσίας, συνέδριο όμως του ΠΑΣΟΚ, όχι άλλων μορφωμάτων» ξεκαθάρισε, δηλώνοντας ότι αναλαμβάνει προσωπικά την ευθύνη που τού αναλογεί.

Ο κ. Βενιζέλος συνεχάρη τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα προσωπικά, αναφέροντας ότι τού εύχεται να πετύχει για το καλό της χώρας.

Πρόσθεσε ότι ο κ. Τσίπρας έχει κάθε δικαίωμα να πανηγυρίζει, τόνισε ωστόσο ότι στην εποχή μας δεν αρκεί η οριακή πλειοψηφία, απαιτείται πολιτική και κοινωνική συναίνεση και προέτρεψε να μην ξεχαστεί αυτό μέσα στον ενθουσιασμό της ημέρας.

Αναφερόμενος στο εκλογικό αποτέλεσμα του ΠΑΣΟΚ ο κ. Βενιζέλος επισήμανε οτι δεν ικανοποιεί το κομμα σε σχέση με το μέγεθος της προσπάθειας και τις αλήθειες που είπε η παράταξη.

«Αντέξαμε τόσο στην ισχυρή πόλωση όσο και στην ανιστόρητη υπονόμευση και τη διάσπαση της παράταξης για ένα καπρίτσιο, κάποιες έμμονες που τις πλήρωσε το κόμμα» πρόσθεσε, αφήνοντας αιχμές για τον κ. Παπανδρέου.

Κύκλοι του Γιώργου Παπανδρέου επισημαίνουν ότι «αυτοί που συνεργάσθηκαν με τον Μπαλτάκο δεν μπορούν να επιρρίπτουν ευθύνες στον Παπανδρέου για την τρίτη θέση της ΧΑ».
Πηγή: skai.gr