Κουτσούμπας: Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα ΠΑΣΟΚ στη θέση του ΠΑΣΟΚ, με γνωστά λαμόγια

Σφοδρή επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ, ο γ.γ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.

Ο κ. Κουτσούμπας δήλωσε χαρακτηριστικά ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι «ένα ΠΑΣΟΚ στη θέση του ΠΑΣΟΚ», σημειώνοντας μάλιστα ότι τον έχουν στελεχώσει «γνωστά λαμόγια» που έχουν ψηφίσει δύο και τρία μνημόνια, συνδικαλιστές που έπαιξαν υπονομευτικό ρόλο στο κίνημα και στελέχη που θήτευσαν δίπλα στην κυβέρνηση Σημίτη.

«Δεν μπορεί αυτό το κόμμα που αυτοπροσδιορίζεται ως αριστερά να οδηγήσει τη χώρα σε άλλο δρόμο. Η αριστερά παραδοσιακά ήταν ενάντια στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ», τόνισε ο κ. Κουτσούμπας.

Είπε ακόμα ότι το ΚΚΕ θα συμμετείχε σε μία κυβέρνηση που θα ζητούσε διαγραφή χρέους, ενώ τόνισε ότι το 25% των Ελλήνων θέλει έξοδο από το ευρώ.

Κατηγόρησε ακόμα τον ΣΥΡΙΖΑ ότι το 2012 έκρυβε τις πραγματικές του θέσεις και πλέον πήγε από την κατάργηση με ένα άρθρο, στη διαπραγμάτευση, λέγοντας ότι αποδέχεται τα μνημόνια διάρκειας και το σύμφωνο για το ευρώ.

Χαρακτήρισε την Χρυσή Αυγή εγκληματική, φασιστική οργάνωση και μαύρη αντίδραση.

Τέλος, τόνισε ότι το ΚΚΕ πρέπει να είναι στη θέση της ισχυρής αντιπολίτευσης, εκτιμώντας μάλιστα ότι υπάρχει πιθανότητα να είναι τρίτο κόμμα.

Πηγή: skai.gr