Κλείσιμο

Φωτίου: Τα γκαζάκια δεν είναι πολιτική απάντηση, αλλά o Άδωνις έχει προκαλέσει τον ελληνικό λαό(!)

Έντονη αντιπαράθεση ξέσπασε ανάμεσα στον Άδωνι Γεωργιάδη και τη Θεανώ Φωτίου με αφορμή τα γκαζάκια που τοποθετήθηκαν στο πολιτικό γραφείο του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΝΔ.

Την πρώτη «βολή» εξαπέλυσε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας πως από την μια πλευρά «δεν είναι πολιτική απάντηση τα γκαζάκια», αλλά ταυτόχρονα «είναι προφανές ότι και ο Άδωνις έχει προκαλέσει εξαιρετικά τον ελληνικό λαό».

«Η κ. Φωτίου εμμέσως δικαιολόγησε τα γκαζάκια», σχολίασε μέσω Twitter ο κ. Γεωργιάδης και διερωτήθηκε: «Δηλαδή όσοι θεωρούν προκλητικές τις δικές της δηλώσεις;».

Μάλιστα, ο κ. Γεωργιάδης είπε ότι οι δηλώσεις της κ. Φωτίου θυμίζουν ανθρώπους που σε περίπτωση βιασμού λένε: «καταδικάζω αλλά κι αυτή ήταν προκλητική».

Την επίθεση καταδίκασε με λιτή ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ. «Ο ΣΥΡΙΖΑ καταδικάζει την επίθεση με γκαζάκια στο γραφείο του Α. Γεωργιάδη».

«Η Ελλάδα δε θα πάει μπροστά με γκαζάκια. Συμμαχία εναντίον της βίας», σχολίασε μέσω Twitter ο Κωστής Χατζηδάκης.

Σημειώνεται, ότι από τους τρεις αυτοσχέδιους μηχανισμούς που τοποθετήθηκαν έξω από το πολιτικό γραφείο του κ. Γεωργιάδη στην Ακαδημίας, εξερράγη ο ένας, προκαλώντας υλικές ζημιές στο διάδρομο έξω από το γραφείο.
Πηγή: skai.gr