Σκουρλέτης για υπόθεση Χαϊκάλη: Η δικαιοσύνη ολιγώρησε και έχει ευθύνη γι’ αυτό

Νέες βολές κατά των χειρισμών της δικαιοσύνης στην υπόθεση Χαϊκάλη εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης.

«Βρομάει αυτή η υπόθεση... Η δικαιοσύνη έκανε αυτά που έπρεπε; έδειξε ολιγωρία και έχει ευθύνη γι αυτό... 6 Δεκεμβρίου καταθέτει οπτικοακουστικό υλικό (ο κ. Χαϊκάλης) και 12 Δεκεμβρίου το δεύτερο, κρατά για τον εαυτό της ένα μυστικό που συνδέεται με τη διαδικασία Προεδρικής εκλογής» εξήγησε το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ.

«Η κυβέρνηση με προεξάρχοντα τον πρωθυπουργό κάνει μήνυση στον κ. Χαϊκάλη αντί να κάνει στον Αποστολόπουλο» πρόσθεσε.

Σύμφωνα με τον κ. Σκουρλέτη το χθεσινό (Κυριακή) διάγγελμα του πρωθυπουργού φανερώνει αγωνία για εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας για να διασωθεί η πολιτική που εφάρμοσε που μεταφράζεται στο περιεχόμενο του μάιηλ Χαρδουβελη που αποτελεί τις δεσμεύσεις Σαμαρά απέναντι στην τρόικα. «Καταρρέει το δικομματικό σύστημα...» σημείωσε.

Από την πλευρά του, ο υφυπουργός Ανάπτυξης Γεράσιμος Γιακουμάτος έκανε λόγο για «ηθικούς αυτουργούς» της υπόθεσης Χαϊκάλή. «Ο λαός θα τιμωρήσει τους υπεύθυνους για την κατάντια της χώρας, ποιος τάζει βουλευτικές έδρες;» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Οποίος προκαλέσει εκλογές θα είναι υπεύθυνος για τα δεινά της χώρας» πρόσθεσε ο υφυπουργός ενόψει της δεύτερης ψηφοφορίας για εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.
Πηγή: skai.gr