Καρύδης: Οι απόψεις Γρηγοράκου δεν είναι απόψεις του ΠΑΣΟΚ

«Οι απόψεις του Λεωνίδα Γρηγοράκου δεν είναι απόψεις του ΠΑΣΟΚ» ξεκαθάρισε μέσω του ΣΚΑΪ ο εκπρόσωπος του κόμματος Δημήτρης Καρύδης. «Είναι λάθος αυτά που είπε... Είναι προσωπικές του απόψεις» σημείωσε ο κ. Καρύδης.

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας είχε προτείνει ευθέως την Πέμπτη κυβέρνηση ειδικού Σκοπού, ακόμη και υπηρεσιακή για να διαπραγματευτεί το χρέος και να οριστεί ημερομηνία εκλογών προκείμενου να εκλέγει Πρόεδρος της Δημοκρατίας. «Εδώ που φτάσαμε το ΠΑΣΟΚ τα συζητάει όλα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Γρηγοράκος.

Σε αντίθετο μήκος κύματος, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης δήλωσε στον σταθμό μας ότι «τώρα απαιτούνται καθαρές λύσεις». «Την εθνική συναίνεση την προσπαθεί η ΝΔ εδώ και δυο χρόνια» επισήμανε.

Πάντως, ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης απέρριψε στον ΣΚΑΪ τις συζητήσεις περί κυβέρνησης ειδικού σκοπού. «Δεν ασχολούμαστε με κυβέρνηση ειδικού σκοπού, με κυβερνήσεις ειδικού σκοπού με μόνο σκοπό τη συνέχιση της μνημονικής πολιτικής... Δεν ασχολούμαστε με αυτές τις προτάσεις» σημείωσε.
Πηγή: skai.gr