Σημειώνεται ότι τη Δευτέρα ο κ. Στουρνάρας προέβη σε παρέμβαση υπέρ της εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας. Μιλώντας σε εκδήλωση προς τιμήν του Ξ. Ζολώτα, ζήτησε από τους βουλευτές να συνεκτιμήσουν τον μεγάλο και άμεσο κίνδυνο που διατρέχει η χώρα, στις αποφάσεις τους λόγω του κινδύνου ανήκεστου βλάβης στην οικονομία.
Προηγουμένως, ο διοικητής της ΤτΕ είχε διαπιστώσει ότι «η κρίση των τελευταίων ημερών λαμβάνει σοβαρές διαστάσεις», ότι «η ρευστότητα στην αγορά μειώνεται με ταχύ ρυθμό και ο κίνδυνος ανακοπής της αναπτυξιακής πορείας που μόλις ξεκίνησε, αλλά και ο κίνδυνος μίας ανεπανόρθωτης βλάβης της ελληνικής οικονομίας είναι μεγάλος».
Οι δηλώσεις Στουρνάρα προκάλεσαν την έντονη ενόχληση της Κουμουνδούρου, με τον εκπρόσωπο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πάνο Σκουρλέτη να κατηγορεί τον επικεφαλής της Κεντρικής Τράπεζας ότι λειτουργεί προβοκατόρικα, και να αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να ζητηθεί η παραίτησή του.
Πηγή: skai.gr
Διαβάστε τις Ειδήσεις σήμερα και ενημερωθείτε για τα πρόσφατα νέα.
Ακολουθήστε το Skai.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.