Γεωργιάδης για Δούρου: Δούλεμα χοντρό με τις καθαρίστριες

Τη διάσταση προεκλογικών εξαγγελιών του ΣΥΡΙΖΑ και πραγματικότητας καταδεικνύουν οι πρώτες ημέρες της θητείας της Ρένας Δούρου στην περιφέρεια Αττικής τόνισε στον ΣΚΑΪ ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης.

Για το θέμα των καθαριστριών ανέφερε χαρακτηριστικά «βγαίνω από τη ρούχα μου... πρόκειται για δούλεμα χοντρό, η περιφερειάρχης όχι μόνο δεν ακύρωσε το διαγωνισμό του Σγουρού για την πρόσληψη ιδιωτικού συνεργείου για τον καθαρισμό των κτιρίων της περιφέρειας, αλλά τον συνέχισε και τον κατακύρωσε κιόλας».

«Πόσες φορές, σε 50 εκπομπές, είδα να κατακεραυνώνουν οι Συριζαίοι αυτές τις εταιρείες κάνοντας λόγο για ‘σύγχρονο δουλεμπόριο κλπ’... Η κ. Δούρου αναθέτει λοιπόν σε ιδιωτική εταιρεία τον καθαρισμό των κτιρίων ενώ είχε αλυσοδεθεί μαζί με τις καθαρίστριες (του ΥΠΟΙΚ), μιλάμε για δούλεμα χοντρό».

«Όταν έβγαινε το έκτακτο δελτίο καιρού, η περιφέρεια κινητοποιούσε τα συνεργεία και τις αντλίες στα συγκεκριμένα σημεία που υπάρχει πρόβλημα εκ των προτέρων, η κ. Δούρου δεν το έκανε, ίσως λόγω απειρίας... Η περιφέρεια ήταν παντελώς απούσα» πρόσθεσε για τις πλημμύρες. Φανταστείτε, είπε ο κ. Γεωργιάδης, πως θα αντιδρούσε ο ΣΥΡΙΖΑ αν ήταν περιφερειάρχης ο Σγουρός. Τώρα ούτε ανακοίνωση δεν έβγαλε.

Πρόσθεσε ότι η περιφερειάρχης έφερε τον προϋπολογισμό του προκατόχου της προς ψήφιση, ύψους 13 εκατ. ευρώ, με φύλλο συκής μια μικρή αύξηση στις κοινωνικές δαπάνες, με αποτέλεσμα ο κ. Σγουρός να ψηφίσει τον προϋπολογισμό του.

«Είχε δεσμευτεί προεκλογικά ότι θα ακυρώσει το έργο στο Γραμματικό (ΧΥΤΑ) συνεχίζει τώρα τη χρηματοδότηση του. Καλά κάνει, εγώ επισημαίνω τη διαφορά» τόνισε ο βουλευτής.

«Όλα αυτά σε 10 ημέρες, φαντάζεστε τι έχουμε να δούμε ακόμα;» ανέφερε ο βουλευτής της ΝΔ.

«Θα επιστρέψουν
στο ΥΠΟΙΚ με μια άλλη κυβέρνηση οι καθαρίστριες. Ο προϋπολογισμός θα αναμορφωθεί. Για να αλλάξουν διάφορα πράγματα πρέπει να αλλάξει η κυβέρνηση» απάντησε μέσω του σταθμού μας ο αντιπεριφερειάρχης Αττικής Γιώργος Καραμέρος.
Πηγή: Newsdesk ΣΚΑΪ