Ανταπάντηση ΠΑΣΟΚ: Λιβελογραφήματα της Κωνσταντοπούλου

Έντονη αντιπαράθεση ξέσπασε ανάμεσα στο ΠΑΣΟΚ και τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Κωνσταντοπούλου, μετά την επιστολή που διαβίβασαν στον πρόεδρο της Βουλής Ευάγγελο Μεϊμαράκη οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Παναγιώτης Ρήγας και Κώστας Τριαντάφυλλος ζητώντας τον "συνετισμό της".

Με ανακοινωσή της η βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης εξαπέλυσε πυρά στους δυο βουλευτές, κατηγορώντας τους ότι προσπαθούν να αντιστρέψουν την πραγματικότητα, αλλά και να αποτρέψουν τον κοινοβουλευτικό έλεγχο. Επίσης, κατηγορεί το ΠΑΣΟΚ ότι επιχειρεί να επιβάλει καθεστώς αδιαφάνειας στα οικονομικά της Βουλής.

Μάλιστα, συμπληρώνει «οι ίδιοι που εδώ και καιρό πρωταγωνιστούν στον ευτελισμό του κοινοβουλευτικού διαλόγου και στην εκτράχυνση των πολιτικών ηθών και έχουν καταγράψει αμέτρητες χυδαίες, αγοραίες, συκοφαντικές και υβριστικές επιθέσεις εναντίον μου, τις οποίες έχει παρακολουθήσει το πανελλήνιο και τις οποίες κατά καιρούς αναγκάζονται να ανακαλούν, οι ίδιοι επιδίδονται σε προσπάθειες αντιπερισπασμού, αποπροσανατολισμού και φίμωσης εκείνου ο οποίος ζητά έλεγχο και λογοδοσία».

Ανταπαντώντας, το ΠΑΣΟΚ κάνει λόγο για «λιβελογραφήματα» της βουλευτού». «Δεν αξίζει τον κόπο να ασχοληθούμε με την πολιτική παράνοια της κ. Κωνσταντοπούλου. Την αφήνουμε να αυτοεξευτελίζεται» προσθέτει η Χαριλάου Τρικούπη.
Πηγή: Νewsdesk ΣΚΑΪ