Κλείσιμο

Επιστρέφει στη ΝΔ ο Νικήτας Κακλαμάνης - "Δεν δικαιούμαι να είμαι απών στο προσκλητήριο"

"Επαναπατρίζεται" στη Νέα Δημοκρατία ο Νικήτας Κακλαμάνης μετά από συνάντηση που είχε σήμερα Πέμπτη με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, καθώς όπως σημειώνει στη δήλωσή του, "στο προσκλητήριο ενότητας (...), κατάλαβα ότι δεν δικαιούμαι να είμαι απών."

"Είχαμε μακρά συζήτηση, ήρθησαν όλες οι παρεξηγήσεις και όπως είναι αυτονόητο, αποδέχθηκα με χαρά την πρόσκληση του για τη επανένταξή μου στη Κοινοβουλευτική Ομάδα και στο κόμμα της ΝΔ" αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Κακλαμάνης.

Σημειώνεται ότι ο βουλευτής είχε δηλώσει ότι για να επιστρέψει στη ΝΔ έπρεπε να γίνει συνάντηση και συνάντηση με τον Πρωθυπουργό.

Ιδιόχειρη επιστολή με την οποία γνωστοποιεί στη Βουλή ότι ο βουλευτής Α’ Αθηνών Νικήτας Κακλαμάνης εντάσσεται στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας απέστειλε στον πρόεδρο του σώματος Ευάγγελο Μεϊμαράκη, ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς.

H δήλωση Κακλαμάνη: 

«Βλέποντας την ανταπόκριση όλων των ιστορικών στελεχών της ΝΔ στο προσκλητήριο ενότητας του Προέδρου του κόμματος, Αντώνη Σαμαρά, κατάλαβα ότι δεν δικαιούμαι να είμαι απών.

»Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο του κόμματος γιατί με δική του πρωτοβουλία συναντηθήκαμε σήμερα. Είχαμε μακρά συζήτηση, ήρθησαν όλες οι παρεξηγήσεις και όπως είναι αυτονόητο, αποδέχθηκα με χαρά την πρόσκληση του για τη επανένταξή μου στη Κοινοβουλευτική Ομάδα και στο κόμμα της ΝΔ.

»Η μακρόχρονη φιλία μου με τον Αντώνη Σαμαρά και η επί δεκαετίες παρουσία μου στην παράταξη, ήταν ο καταλύτης της σημερινής εξέλιξης.»

Πηγή: Newsdesk ΣΚΑΪ, Πηνελόπη Γκάλιου