Γεωργιάδης: Ο Δραγασάκης δίνει ονόματα, είτε είναι κοινός συκοφάντης και παραιτείται

Να καταθέσει ονόματα και στοιχεία σχετικά με τις καταγγελίες του ότι ισχυροί επιχειρηματίες και φίλοι του Πρωθυπουργού επηρεάζουν τις αποφάσεις του μεγάρου Μάξιμου προκάλεσε τον Γιάννη Δραγασάκη ο Άδωνις Γεωργιάδης, προειδοποιώντας ότι στην αντίθετη περίπτωση θα είναι «κοινός συκοφάντης» και θα πρέπει να παραιτηθεί από αντιπρόεδρος της Βουλής.

«Δεν μπορεί να μείνει αντιπρόεδρος, έχει προσβάλει όλο το κοινοβούλιο λέγοντας ότι έχει χρησιμοποιηθεί για να ξεπλυθούν συμφέροντα φίλων του πρωθυπουργού, ο κ. Μητρόπουλος (παρακάτω) τον ‘άδειασε’ μεγαλοπρεπώς. Ή θα έρθει στη βουλή με τις τροπολογίες και τα ονόματα των επιχειρηματιών, ή θα είναι κοινός συκοφάντης και πρέπει να παραιτηθεί. Αν επιμένει να αιωρείται λάσπη στο κοινοβούλιο πρέπει να παραιτηθεί» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Αφού είναι τόσο ατρόμητος ο ΣΥΡΙΖΑ ποιον φοβάται; Δεν έχει βουλευτική ασυλία (ο κ. Δραγασάκης); Αφήνει να αιωρείται λάσπη, είναι καθαρός φασισμός αυτό, να λεει ‘θα δώσω στοιχεία όταν πάρω την εξουσία’ και μετά μην τον είδατε τον Παναή (...) Χονδροειδές ψέμα αυτό που λεει για τη διαπλοκή».

Εξάλλου, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ δήλωσε ότι έχει πληροφορίες πως στον ΣΥΡΙΖΑ ετοιμάζουν «μπλακ λιστ» κατά βουλευτών του κόμματός του, μετά και τις δηλώσεις Σκουρλέτη ότι οι συνάδελφοί του του ΣΥΡΙΖΑ δεν θέλουν να βγαίνουν μαζί του στα ΜΜΕ. Παρομοίασε δε, αυτή τη στάση με τη σταλινική περίοδο και τις προγραφές του Σύλλα.

«Καθόλου δεν μετάνιωσα (για τη δήλωση περί τραπεζών) ήταν αντίδραση στην αναφορά Βαρεμένου (του βουλευτή της μείζονος αντιπολίτευσης) ότι θα ‘πατήσουν το κουμπί’, είναι έτοιμοι όμως για τη μεγάλη κωλοτούμπα».

«Είναι ψευδές ότι θα είμαστε ασφαλείς με τον ΣΥΡΙΖΑ. Είναι καταστροφή για τη χώρα αν πάρει την εξουσία ο ΣΥΡΙΖΑ» επέμεινε ο κ. Γεωργιάδης.

«Η αναφορά Δραγασάκη υπερβατική του δικού του ύφους»

Αποστάσεις απο τις καταγγελίες Δραγασάκη στη Βουλή για επιχειρηματικά συμφέροντα που υπηρετεί το Μαξίμου πήρε νωρίτερα μέσω του σταθμού μας ο Βουλευτής Αλέξης Μητρόπουλος μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ως καθηγητής του Δικαίου έχω μάθει όταν λεω κάτι να έχω στοιχεία... Πιστεύω ότι ο κύριος Δραγασάκης έχει στοιχεία. Ήταν πολιτική η αναφορά του, αλλά υπερβατική του δικού του ύφους. Αν η αναφορά του δεν ήταν πλήρης, θα έπρεπε να είχε αποφευχθεί» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Μητρόπουλος.
Πηγή: Νewsdesk ΣΚΑΪ