Δραγασάκης: Αρκεί να τηλεφωνήσει ένας εφοπλιστής στο Μαξίμου για να ακυρωθεί ένας νόμος ή ένα πρόστιμο

Ένταση προκλήθηκε στην Βουλή όταν ο εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Δραγασάκης αναφερόμενος στον πρωθυπουργό είπε πως "σημερα αρκει ενας ισχυρος επιχειρηματιας, ενας εφοπλιστης, ενας εκδοτης μεγαλος ή μεσαιος ή ενας φιλος του πρωθυπουργου να τηλεφωνησει στο Μαξιμου και να ακυρωσει ενα νομο ή ενα προστιμο".

«Να πείτε ονόματα» ζήτησε ο υπουργός Επικρατείας κ. Σταμάτης, διακόπτοντας τον αντιπρόεδρο της Βουλής, συμπληρώνοντας πως ο κ. Δραγασάκης διατύπωσε «ή μια βαριά κατηγορία ή μια βαριά συκοφαντία. Είναι στο χέρι του να αποδείξει αν είναι το πρώτο ή το δεύτερο».

«Αν υπάρξει επιμονή για ονόματα ίσως και αυτό να το δούμε. Δεν είμαι έτοιμος. Το πότε θα το ορίσω εγώ», απάντησε ο κ. Δραγασάκης τονίζοντας προς τον κ. Σταμάτη πως πρώτα πρέπει να ελεγχθεί όλη η σειρά των τροπολογιών που ήρθαν στην Βουλή και ψηφίστηκαν με ευθύνη του κ. Μπαλτάκου.

Για απογοήτευση σε σχέση με το πρόσωπο του κ. Δραγάσακη έκανε λόγο ο κ. Σταμάτης συμπληρώνοντας πως «ο πολιτικός λόγος οφείλει να είναι ευθύς. Εσείς φέρετε το βάρος της απόδειξης όχι εμείς».
Πηγή: Αντώνης Ατζολέτος