Κεδίκογλου: Ο ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει τον ανασχηματισμό πριν γίνει

«Ο ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει και τον ανασχηματισμό πριν ακόμη γίνει» απάντησε ο Σίμος Κεδίκογλου στην ανακοίνωση της Κουμουνδούρου.

«Ευχόμαστε καλή φώτιση στον ΣΥΡΙΖΑ ενόψει και της γιορτής του Αγίου Πνεύματος» αναφέρει σκωπτικά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Για αναζήτηση «πρόθυμων εκτελεστών των μνημονίων» από την κυβέρνηση έκανε λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τον επικείμενο ανασχηματισμό.

«Η κυβέρνηση χρησιμοποιεί τον ανασχηματισμό ως πρόσχημα για να δείξει ότι αντιλήφθηκε το μήνυμα της κάλπης. Στην πραγματικότητα, αναζητά εξίσου πρόθυμους εκτελεστές των μνημονίων, την ίδια στιγμή που κλείνει και τη βουλή για να τα εφαρμόσει με τον πλέον ανώδυνο για την ίδια τρόπο» αναφέρεται στην ανακοίνωση της Κουμουνδούρου.

Σημειώνεται ότι ο ανασχηματισμός «κλειδώνει» οριστικά την Κυριακή, και τη Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος, ή το αργότερο την Τρίτη, αναμένεται να ανακοινωθεί το νέο υπουργικό σχήμα.

Η δήλωση Κεδίκογλου:

«Κατανοούμε τη αγωνία του ΣΥΡΙΖΑ να κρατήσει τις εσωκομματικές ισορροπίες του και να συντηρήσει τεχνητά το κλίμα καθημερινών καταγγελιών. Τώρα καταγγέλλει και τον ανασχηματισμό πριν ακόμα γίνει…Ενόψει και της γιορτής του Αγίου Πνεύματος ευχόμαστε καλή φώτιση!»
Πηγή: Νewsdesk ΣΚΑΪ