Κλείσιμο

Βενιζέλος: Ο Παπανδρέου μου έστειλε email ότι θα στηρίξει με καθαρό τρόπο την παράταξη

Εmail από τον Γιώργο Παπανδρέου, έλαβε προχθές ο Ευάγγελος Βενιζέλος,  με αφορμή την εκδήλωση της Ελιάς, στο οποίο ο πρώην πρωθυπουργός ανέφερε ότι θα βρει τον τρόπο να στηρίξει την παράταξη με πολύ καθαρό τρόπο.

Αυτό είπε σήμερα το πρωί στο Mega ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Ο καθένας το εκφράζει αυτό όπως μπορεί, είπε ακόμα ο κ. Βενιζέλος, επαναλαμβάνοντας ότι ο κ. Παπανδρέου είναι εν ενεργεία βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και στηρίζει την κυβέρνηση.

Ανέφερε επίσης ότι το ΠΑΣΟΚ δεν είναι το μαλακό υπογάστριο του πολιτικού συστήματος, το πρόβλημα τη Δευτέρα θα το έχει ο ΣΥΡΙΖΑ, προσθέτοντας χαρακτηριστικά, αλλού τα κακαρίσματα και αλλού γεννάνε οι κότες.

Ακόμα, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ανέφερε ότι οι πολίτες με την ψήφο τους στις ευρωεκλογές θα δώσουν ώθηση στη συγκρότηση της κεντροαριστεράς της ευθύνης μετά τις εκλογές.

Ο κ. Βενιζέλος ανέφερε ότι σε όλη την Ευρώπη οι κυβερνήσεις αντιμετωπίζουν προβλήματα. Δείτε - είπε - τι γίνεται με την πτώση της δημοτικότητας του Ολάντ, τους ακροδεξιούς στην Ολλανδία και τους ευρωσκεπτικιστές στη Βρετανία.

Για τις δηλώσεις Σόιμπλε και την περίοδο διαπραγμάτευσης πριν γίνει ο ίδιος υπουργός Οικονομικών, είπε ότι δεν ξέρει πως διαπραγματεύονταν ο κ. Παπανδρέου, αλλά "φαντάζομαι ότι έκανε το καλύτερο".

Ανέφερε επίσης ότι απο το δικό του γραφείο ως υπουργός Οικονομικών έφυγε στις 30 Αυγούστου του 11 η τρόικα γιατί ζητούσε παράλογα, αντιαναπτυξιακά πράγματα.
Πηγή: Νewsdesk ΣΚΑΪ