Κουτσούμπας: Ο ΣΥΡΙΖΑ πρωταγωνιστής στα παζάρια της ψήφου με ανοίγματα στη ΧΑ

Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ ότι «πρωτοστατεί στα πολιτικά παιχνίδια και τα παζάρια με την λαϊκή ψήφο, την οποία αντιμετωπίζει ως εκλογική πελατεία» εξαπέλυσε από το Πεδίον του Άρεως ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.

«Με όποιον δάσκαλο καθίσεις, τέτοια γράμματα θα μάθεις», προσέθεσε ο κ. Κουτσούμπας, αναφέροντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ «έχει βρει καλούς δασκάλους από τα ηγετικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ [που έχουν πάει στον ΣΥΡΙΖΑ], έχει συμβουλάτορες ειδικευμένους στη λαμογιά, στις συναλλαγές, στη διαπλοκή».

Κατηγόρησε επίσης την Κουμουνδούρου πως απευθύνεται στο ΚΚΕ για να ψαρέψει ψήφους, τονίζοντας: «Αρκετά με την υποκρισία, ο ΣΥΡΙΖΑ έχει επιλέξει αντίπαλο στρατόπεδο από τα λαϊκά συμφέροντα».

«Γι’ αυτό και κάνουν και ανοίγματα τώρα προς τη Χρυσή Αυγή, παρά τις δικαιολογίες μετά την κατακραυγή που ξεσηκώθηκε. Τι σχέση έχουν όλοι αυτοί με τις αξίες του ΚΚΕ, τα ιδανικά όσων τοποθετούν τον εαυτό τους ‘αριστερά’;» διερωτήθηκε.

Ο κ. Κουτσούμπας επισήμανε ότι η ψήφος στο ΚΚΕ είναι η εγγύηση για να αντιμετωπιστεί «η ναζιστική ΧΑ, αυτά τα τσιράκια του συστήματος, οι θαυμαστές του Χίτλερ, των συνεργατών των ναζί».

«Καλούμε όσους πραγματικά ανησυχούν από την άνοδο της ΧΑ, ιδιαίτερα τους νέους και τις νέες, να ενισχύσουν αποφασιστικά το ΚΚΕ, ανεξάρτητα από επιφυλάξεις, γιατί είναι η μόνη δύναμη που αποτελεί αντίπαλο δέος στο φασισμό», κατέληξε.
Πηγή: Newsdesk ΣΚΑΪ