Κλείσιμο

Κόμμα με την επωνυμία "Τελεία" ιδρύει ο Απόστολος Γκλέτσος

Νέο κόμμα με την επωνυμία «Τελεία» ιδρύει ο Απόστολος Γκλέτσος όχι για τον δήμο Στυλίδας, όπου εξελέγη εκ νέου με ποσοστό 67,74%, αλλά για το εθνικό Κοινοβούλιο. Σχετική ανακοίνωση έκανε την Κυριακή και στον ΣΚΑΪ. 

Έκπληκτοι οι φίλοι του, στο εκλογικό του κέντρο, στη Στυλίδα, λίγο μετά το θρίαμβό του στις δημοτικές εκλογές, τον άκουσαν να δηλώνει την απόφαση του να ιδρύσει κόμμα, να το ονομάσει Τελεία και να τεθεί ο ίδιος επικεφαλής.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο Στυλίδας, «η σκέψη αυτή έχει ωριμάσει από καιρό», αλλά περίμενε να δει το εκλογικό αποτέλεσμα και μετά να κάνει ανακοινώσεις. «Να βάλουμε τελεία σε όλους αυτούς που σκοτώσανε τα όνειρα μας», έλεγε και ανέφερε ότι «το κόμμα μου δεν θα ανήκει στη Δεξιά, ούτε στην Αριστερά ή στο Κέντρο, αλλά «θα αγκαλιάσει όλους τους πολίτες, έτσι ώστε να μπούμε όλοι μας σε ένα νοικοκυρεμένο κράτος». «Υπάρχει έδαφος στο πολιτικό φάσμα», είπε και προσέθεσε ότι «σε αυτή την κίνηση προχωρώ από βαθιά αίσθηση καθήκοντος».

Ο κ. Γκλέτσος διευκρίνισε, τέλος, ότι δεν πρόκειται να εγκαταλείψει τη θέση του δήμαρχου Στυλίδας, «καθώς η Τελεία θα είναι κάτι διαφορετικό από τον δήμο».
Πηγή: skai.gr