Μιχαλολιάκος: Απειλείται η σωματική μου ακεραιότητα

Έκκληση στον πρωθυπουργό να προστατεύσει αυτή την εβδομάδα του δεύτερου γύρου την σωματική ακεραιότητα του ίδιου και των συνεργατών του διατύπωσε ο δήμαρχος Βασίλης Μιχαλολιάκος που έρχεται δεύτερος στον Πειραιά με πρώτο τον Γιάννη Μώραλη.

Ο κ. Μιχαλολιάκος είπε ότι η ακεραιότητα του ίδιου και των συνεργατών του απειλείται "από τύπους με μαύρα μπουφάν και ξυρισμένα κεφάλια που περιδιαβαίνουν τις γειτονίες."   

Στον Πειραιά αυτές τις ημέρες δοκιμάστηκε η αντοχή της δημοκρατίας, πρόσθεσε, βιώσαμε και βιώνουμε τον πιο χυδαίο εκμαυλισμό της πολιτικής ζωής του τόπου από διανομή τροφίμων με 20αρικα μέχρι φουσκωτούς με μαύρα μπουφάν και ξυρισμένα κεφάλια που τρομοκρατούσαν τον κόσμο. Όμως δεν τους φοβόμαστε... Παρόλα αυτά, κατέληξε ο κ. Μιχαλολιακος, ο Πειραιάς αντιστάθηκε 7 στους 10 στάθηκαν απέναντι στους εισβολείς.

Επίσης, ο κ. Μιχαλολιάκος ευχαρίστησε ειρωνευόμενος τον υπουργό Παιδείας Κωνσταντίνο Αρβανιτόπουλο, αλλά και τα πρώην στελέχη της ΝΔ Χρήστο Αγραπίδη, Ανδρέα Ανδριανόπουλο και Παναγιώτη Μελά λέγοντας πως την ώρα της κρίσης πήγαν με τα συμφέροντα...

Παράλληλα, έκανε άνοιγμα στον Θοδωρή Δρίτσα και τους άλλους μικρότερους συνδυασμούς του Πειραιά.

Με δηλώσεις του ο κ. Μώραλης ανέφερε ότι "όποιος αμφισβητεί τη νομιμότητα της εκλογικής διαδικασίας θα πρέπει να αναφέρει συγκεκριμένα περιστατικά και απείλησε με προσφυγή στη Δικαιοσύνη. 

Την ίδια ώρα, ο Θοδωρής Δρίτσας μίλησε για οργανωμένα συμφέροντα που αποδείχθηκαν ισχυρά στο δήμο του Πειραιά και εξέφρασε την ανησυχία του γιατί όπως είπε σε αυτές τις εκλογές ο Πειραιάς έζησε στιγμές ντροπής και καταγράφηκαν γεγονότα που θέτουν ζήτημα νομιμότητας της εκλογικής διαδικασίας.

Πηγή: Νewsdesk ΣΚΑΪ