Κλείσιμο

Με κορυφαίους ρώσους αξιωματούχους συναντάται στη Μόσχα ο Αλέξης Τσίπρας

Διήμερη επίσκεψη στη Μόσχα πραγματοποιεί από σήμερα Δευτέρα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας επικεφαλής αντιπροσωπείας του κόμματος.

Τη Δευτέρα, ο κ. Τσίπρας θα έχει συνάντηση με την πρόεδρο του Συμβουλίου της Ομοσπονδίας (Άνω Βουλή) της Ρωσίας Βαλεντίνα Ματβιγιένκο.

Αύριο Τρίτη θα συναντηθεί με τον Α' αναπληρωτή υπουργό Εξωτερικών της Ρωσίας, υπεύθυνο για τις σχέσεις Ρωσίας-Ευρώπης, Βλάντιμιρ Τιτόφ, τον πρόεδρο της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων της Δούμας Αλεξέι Πούσκοφ, καθώς και με τον Α' αντιπρόεδρο της Δούμας Ιβάν Μέλνικοφ.

Ο κ. Τσίπρας συνοδεύεται από τους Νάντια Βαλαβάνη, βουλευτή, συντονίστρια εκ μέρους της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ για θέματα Εξωτερικής Πολιτικής, Κώστα Ήσυχο, συντονιστή εκ μέρους της Πολιτικής Γραμματείας για θέματα Εξωτερικής Πολιτικής, Νίκο Παππά, διευθυντή του Γραφείου Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννη Δραγασάκη, Δ' αντιπρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων, συντονιστή Επιτροπής Προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ και Νίκο Κοτζιά, καθηγητή Διεθνών Σχέσεων του Πανεπιστημίου Πειραιώς και πρόεδρο της πρωτοβουλίας «ΠΡΑΤΤΩ».
Πηγή: Πηγή: ΑΜΠΕ