Κλείσιμο

Βενιζέλος: Ο Παπανδρέου πρέπει να θέλει να πετύχει η κυβέρνηση - "Παράσιτο" η ΔΗΜΑΡ - Απάντηση της Αγίου Κων/νου

Αν υπάρχει έστω και ένας έλληνας που πρέπει να θέλει να επιτύχει αυτή η κυβέρνηση αυτός πρέπει να είναι ο κ Παπανδρέου, είπε απόψε ο Ευάγγελος Βενιζέλος σε διακαναλική του συνέντευξη (KONTRA, ΕΧΤΡΑ CHANNEL και ACTION24).

Απαντώντας σε ερώτηση γιατί δεν τον διαγράφει είπε, «αυτά είναι παλιές πρακτικές τι θέλετε να κάνω αυτά που έκανε εκείνος που διέγραψε τον κ Σημίτη».

Είπε ακόμα ότι δεν υπάρχει περίπτωση απορρόφησης του ΠΑΣΟΚ από την Ελιά.
«Το ΠΑΣΟΚ είναι χρήσιμο ως κοινοβουλευτική ομάδα επειδή ελέγχει την κυβέρνηση», τόνισε χαρακτηριστικά.

Για τις εκλογές προέβλεψε ότι το ΠΑΣΟΚ θα διαψεύσει όλες τις δημοσκοπήσεις (ευρωεκλογές) και ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα πάρει καμία μεγάλη Περιφέρεια και κανέναν μεγάλο Δήμο (αυτοδιοικητικές). Ο κ. Βενιζέλος δεν θέλησε να απαντήσει σε ερώτηση αν η «Ελιά» θα συγκεντρώσει πάνω από το 5% των ψήφων, είπε όμως ότι «αν δεν σταθεί» το ΠΑΣΟΚ και η «Ελιά», τότε θα υπάρχει σοβαρό θέμα. Και πρόσθεσε ότι, στις εκλογές, πρέπει να ενισχυθεί η κυβέρνηση και ο προοδευτικός της πόλος, η «Ελιά».
Είπε επίσης ότι το πρόβλημα των εκλογών θα είναι του ΣΥΡΙΖΑ και των δημοσκοπήσεων και για τον ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε ότι οι διαφωνίες που εμφάνισε πρόσφατα, έδειξε ότι δεν μπορεί να διαχειριστεί τίποτα.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ξεκαθάρισε ότι δεν έχει υπάρξει καμία συμφωνία με τον κ. Σαμαρά για την αναθεώρηση του Συντάγματος και τόνισε ότι η χώρα πρέπει να συζητήσει το συγκεκριμένο θέμα με ηρεμία και υπευθυνότητα και επέμεινε στην ανάγκη να υπάρξει συμφωνία όλων των δυνάμεων του συνταγματικού τόξου.

Σκληρή επίθεση στη ΔΗΜΑΡ

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ χαρακτήρισε ακόμα εντελώς παρασιτική την συμπεριφορά του προέδρου της ΔΗΜΑΡ, λέγοντας ότι «επιχειρεί να κλέψει ιδέες και στελέχη από εδώ και από εκεί»,

Ακόμη σημείωσε με νόημα πως «πολιτικό ήθος σημαίνει έχω σταθερότητα, θάρρος, αναλαμβάνω ρόλο και κόστος και δεν είναι οι υποκρισίες, τα καλά λόγια οι γλυκές συμπεριφορές».

Σκληρή ήταν η απάντηση τη ΔΗΜΑΡ σε όσα καταλόγισε εναντίον της Αγίου Κωνσταντίνου ο κ. Βενιζέλος.

«Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δεν έχασε απλώς την ψυχραιμία του. Όπως προκύπτει από τις δηλώσεις του περί παρασιτικής λειτουργίας της ΔΗΜΑΡ, απώλεσε κάθε αίσθηση μέτρου. Δεν θα τον παρακολουθήσουμε. Ας απολαύσει μόνος τον πολιτικό πολιτισμό του», απάντησε το κόμμα.
Πηγή: Newsdesk ΣΚΑΪ