Κλείσιμο

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις στο ΠΑΣΟΚ για την κίνηση Παπανδρέου

Αλυσιδωτές αντιδράσεις συνεχίζει να προκαλεί η κοινή εμφάνιση Παπανδρέου -Κουβελη, στην παρουσίαση του βιβλίου της Μαριλένα Κοππά.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Μάρκος Μπόλαρης δηλωσε: «μην ψάχνουν κάποιοι άλλοθι στον Γιώργο Παπανδρέου για τα ποσοστά τους στις ευρωεκλογές»

Απο την πλευρά της η υποψήφια ευρωβουλευτής με την Ελιά, Κατερίνα Μπατζελή, μιλώντας στο Κόκκινο τονισε οτι "το ΠΑΣΟΚ δε μπορεί να ταυτίζεται εσαεί με τη ΝΔ που κάνει βήματα προς πολύ δεξιά". Παράλληλα εκτίμησε ότι το ΠΑΣΟΚ θα έχει εσωτερικό πρόβλημα αν πάρει ποσοστό κάτω του 12% που είχε λάβει τον Ιούνιο του 2012, ενώ τα υπόλοιπα κόμματα διατηρήσουν τα ποσοστά τους.

Ο Κώστας Σκανδαλιδης κάλεσε τον Γιώργο Παπανδρέου να απευθύνει κοινό μήνυμα μαζί με τους Κώστα Σημίτη και Ευάγγελο Βενιζέλο στους οπαδούς του κόμματος ενόψει Ευρωεκλογών, χαρακτηρίζοντας τη μάχη των ευρωεκλογών "υπαρξιακή" για το ΠΑΣΟΚ.

«Το να μπαίνουμε σε μια εσωστρέφεια και εσωτερική διαμάχη, αυτό δεν βοηθάει ούτε τη χώρα ούτε την παράταξη, διότι το μεγάλο στοίχημα των εκλογών που έχουμε μπροστά μας είναι η σταθερότητα της χώρας και της παράταξης. Είναι λάθος (σ.σ. αυτό που κάνει ο κ. Παπανδρέου). Προσωπικά το θεωρώ ακατανόητο, αλλά ξέρουμε όλοι ότι η δημοκρατική παράταξη, ακόμη και το ΠΑΣΟΚ με τα ποσοστά που έχει, είναι πολύ σημαντικός παράγοντας, όπως και η "Ελιά" σήμερα, προκειμένου η χώρα να κρατηθεί σταθερή και να προχωρήσει» δήλωσε ο γραμματέας Επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ, Δημήτρης Καρύδης μιλώντας στο ραδιοσταθμό «Βήμα».
Πηγή: Newsdesk ΣΚΑΪ