Κοππά: Αφελή τα σενάρια για σχέση Παπανδρέου – Κουβέλη

«Αφελή» χαρακτήρισε η Μαριλένα Κοππά τα σενάρια για την σχέση μεταξύ του Γιώργου Παπανδρέου και του Φώτη Κουβέλη με αφορμή την κοινή εμφάνισή τους στην παρουσίαση του βιβλίου της «Το Αύριο Αργεί Πολύ: Για τη Σοσιαλδημοκρατία και την έξοδο από την κρίση», την ερχόμενη Δευτέρα.

Η υποψήφια ευρωβουλευτής της ΔΗΜΑΡ τόνισε ότι «δεν υπάρχει κανένας συνειρμός ούτε κάτι άλλο, υπονοούμενο, κάτω από τις προσκλήσεις αυτές. Όταν μιλάμε για πολιτική, είναι και οι δύο, Παπανδρέου - Κουβέλης, δύο άνθρωποι που έχουν αγωνία για το μέλλον του χώρου της σοσιαλδημοκρατίας και ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση για ένα βιβλίο που έχει σχέση με τον χώρο αυτό συμπλήρωσε η κυρία Κοππά.

Το πρωί είχε εξαπολύσει σφοδρή επίθεση εναντίον του κ. Παπανδρέου  στον ΣΚΑΪ ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Κασσής, ενώ ο γραμματέας Επικοινωνίας του κόμματος Δημήτρης Καρύδης κράτησε χαμηλούς τόνους λέγοντας ότι ο κ. Παπανδρέου πρέπει να στηρίζει την Ελιά. «Ο κόσμος βγάζει τα συμπεράσματά του» δήλωσε ο κ. Καρύδης με νόημα. "Σε λίγο ο Παπανδρέου θα πουλά αντιμνημόνιο" τόνισε σκωπτικά στον σταθμό μας και ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης
Πηγή: Νewsdesk ΣΚΑΪ