Τομαή- Κωνσταντοπούλου: Απαράδεκτη και προδοτική η στάση του ΣΥΡΙΖΑ

Μύδρους για τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε μέσω του ΣΚΑΪ η υποψήφια ευρωβουλευτής της ΝΔ. Φωτείνη Τομαή- Κωνσταντοπούλου με αφορμή την αποπομπή της Σαμπιχά Σουλεϊμάν από το ευρωψηφοδέλτιο της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Η κ. Τομαή- Κωνσταντοπούλου έκανε λόγο για «απαράδεκτη και προδοτική στάση» από την Κουμουνδούρου. Στην υποψηφιότητα της κ. Σουλεϊμάν είχαν αντιδράσει έντονα κύκλοι της μουσουλμανικής μειονότητας. 

«Ουδέποτε παραιτήθηκα (από υποψήφια ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ), ναι, με απέπεμψαν» δήλωσε την Τρίτη στον ΣΚΑΪ και την Πρώτη Γραμμή η Σαμπιχά Σουλεϊμάν μετά την απόσυρση της υποψηφιότητάς της από την Κουμουνδούρου και την αντικατάστασή της από τον Μεστάν Οζμάν Ουμίζ. Τόνισε μάλιστα ότι τη Δευτέρα το απόγευμα ο γραμματέας του ΚΠΕ του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Βίτσας τής τηλεφώνησε και τής ανακοίνωσε την απόσυρσή της υποψηφιότητάς της, χωρίς να τής εξηγηθεί ο λόγος.

«Επιλέξαμε να αποσύρουμε την υποψηφιότητα γιατί βρήκαμε καλύτερη [...] Βρέθηκε μία υποψηφιότητα με αντιπροσωπευτικότερα χαρακτηριστικά», δήλωσε στα Νέα του ΣΚΑΪ ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης.
Πηγή: skai.gr