Το Πάσχα των πολιτικών αρχηγών

Στο χωριό Φραγκάδες Ζαγορίου κάνει ανάσταση ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας, ο οποίος βρίσκεται εδώ και μία εβδομάδα στα Ιωάννινα.

Στο Ναύπλιο κάνει Ανάσταση ο πρωθυπουργός. Ο Αντώνης Σαμαράς τη Μεγάλη Παρασκευή παρακολούθησε την περιφορά του επιτάφιου στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Πύλο, όπου μαζί με τους συντοπίτες του έψαλλε τα εγκώμια. Μαζί του ήταν και ο υπουργός Δικαιοσύνης Χαράλαμπος Αθανασίου.

Στη γενέτειρά του, τη Θεσσαλονίκη, κάνει Πάσχα ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος.

Στη νότια Κρήτη για ολιγοήμερες διακοπές βρίσκεται και φέτος ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας. Ο κ. Τσίπρας πάντως αμέσως μετά τις γιορτές του Πάσχα θα παραμείνει στην Κρήτη, αφού έχει ήδη προγραμματίσει ομιλίες και επαφές στο νησί.

Στην Αθήνα βρίσκεται και φέτος ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτης Κουβέλης, ο οποίος θα κάνει Ανάσταση στην Κυψέλη. Στην πρωτεύουσα πιθανότατα θα παραμείνει και ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.

Στην ιδιαίτερη πατρίδα της συζύγου του, την Ικαρία, περνάει τη γιορτή του Πάσχα ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος.

Πηγή: Γιάννης Ντσούνος, Newsdesk ΣΚΑΪ