Χατζηδάκης στον ΣΚΑΪ: Όσο προχωράμε στις εκλογές η αντιπολίτευση εξασθενεί

«Όσο προχωράμε στις εκλογές οι δυνάμεις της αντιπολίτευσης εξασθενούν» δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο υπουργός Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης.

«Αφενός οι πολίτες αντιλαμβάνονται πως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν χωράει στο κοστούμι τους και αφετέρου υπάρχουν οι θετικές ειδήσεις ότι οι προσπάθειες τους πιάνουν τόπο», τόνισε χαρακτηριστικά, μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ και τον Άρη Πορτοσάλτε.

Ο κ. Χατζηδάκης σημείωσε οτι η αξιωματική αντιπολίτευση μέχρι τώρα ήταν ανασταλτικός παράγοντας στην συνολική προσπάθεια εξόδου από την κρίση.

Υπογράμμισε ακόμα ότι μετά την επιστροφή της Ελλάδας στις αγορές δίνεται ψήφος εμπιστοσύνης, όχι μόνο για τα ελληνικά ομόλογα αλλά και καθότι αυτή η εξέλιξη θα έχει και δευτερογενή επίδραση στον επενδυτικό τομέα.

Μιλώντας νωρίτερα στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και την Πρώτη Γραμμή, ο υπουργός Ανάπτυξης εξέφρασε την πεποίθηση πως «αυτή η χρονιά θα είναι η χρονιά που η Ελλάδα θα γυρίσει σελίδα», «αν δεν έχουμε κάτι αρνητικό στις ευρωεκλογές και τις αυτοδιοικητικές».

Όσον αφορά το ενδεχόμενο λήξης νέων μέτρων, ο κ. Χατζηδάκης επανέλαβε πως πλέον σχεδιάζονται μέτρα «διαρθρωτικού χαρακτήρα», που θα βελτιώσουν το επενδυτικό κλίμα και θα διαβεβαιώσουν τη τον εκσυγχρονισμό και τον περιορισμό του Δημοσίου.
Πηγή: Newsdesk ΣΚΑΪ