Κεδίκογλου: Οι κυβερνητικοί βουλευτές θα επιδείξουν υψηλό αίσθημα ευθύνης

Τη βεβαιότητα ότι το πολυνομοσχέδιο θα ψηφιστεί χωρίς προβλήματα και ότι οι κυβερνητικοί βουλευτές θα επιδείξουν υψηλό αίσθημα ευθύνης, εξέφρασε με δηλώσεις του στο ΑΜΠΕ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου, στο περιθώριο εργασιών του συνεδρίου «για την αναβάθμιση του περιφερειακού, τοπικού Τύπου».

«Είμαι βέβαιος ότι οι κυβερνητικοί βουλευτές θα επιδείξουν υψηλό αίσθημα ευθύνης» ανέφερε ο κ. Κεδίκογλου, επισημαίνοντας ότι «είμαστε σε κρίσιμη καμπή, καθώς ολοκληρώθηκε η διαπραγμάτευση με τους δανειστές μας. Η Ελλάδα βγαίνει από την κρίση».

Την ανάγκη -άμεσης- συμφωνίας για το χρέος με τους δανειστές επισημαίνει σε συνέντευξή του ο Αντώνης Σαμαράς. "Δεν με ενδιαφέρει τόσο ο τρόπος όσο το να γίνει σύντομα" δηλώνει χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός.

Ως την «τελική συμφωνία με τους δανειστές της χώρας» χαρακτήρισε το πολυνομοσχέδιο ο Ευάγγελος Βενιζέλος ενώ επισήμανε ότι «η κοινοβουλευτική πλειοψηφία, τουλάχιστον σε ότι αφορά το ΠΑΣΟΚ, είναι ενωμένη» παρά τη διαφοροποίηση του Μιχάλη Κασσή ότι δεν θα το ψηφίσει ως έχει.

Πηγή: Νewsdesk ΣΚΑΪ, ΑΜΠΕ