Καμμένος: Όνειδος για τη Θεσσαλονίκη ο Μπουτάρης – χαιρέτισε τον Κεμάλ

«Όνειδος για τη Θεσσαλονίκη» χαρακτήρισε το δήμαρχο της συμπρωτεύουσας Γιάννη Μπουτάρη ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος.

Μιλώντας στην εκδήλωση της κοπής της πίτας του κόμματος στη Θεσσαλονίκη, το Σάββατο, ο κ. Καμμένος υποστήριξε ότι πρόσφατα σε δημοσιογραφική εκπομπή ο Γιάννης Μπουτάρης «χαιρέτισε τον Κεμάλ Ατατούρκ σαν τον μεγάλο ηγέτη της Θεσσαλονίκηςδήλωσε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά τον ανεξάρτητο υποψήφιο για την περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ έθεσε ως όρο για τη στήριξή του την αποκήρυξη των μνημονίων και της ΝΔ «ξεκάθαρα, αντρίκεια και στα ίσια». Ακόμη ο κ. Καμμένος εξέφρασε τη στήριξη του κόμματος στον υποψήφιο δήμαρχο, Χάρη Παπαγεωργίου

Πρόσθεσε ότι μεθοδεύεται λύση για την ονομασία της ΠΓΔΜ αντίθετη από την απόφαση που είχε ληφθεί από τους πολιτικούς αρχηγούς υπό τον τότε Πρόεδρο της Δημοκρατίας (Κωνσταντίνο Καραμανλή).

Για το Κυπριακό τόνισε ότι πάνε να το κλείσουν με νέο σχέδιο Ανάν, κατηγορώντας για τη στάση τους ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ. «Τιμούμε τη μνήμη του Τάσσου Παπαδόπουλου. Έστω και μόνοι μας, θα ξεσηκώσουμε τις Ελληνίδες και τους Έλληνες για να υποστηρίξουμε την Κύπρο».

Πηγή: skai.gr