Κλείσιμο

Ο Βαλλιανάτος υποψήφιος για το δήμο της Αθήνας

Την υποψηφιότητα του για τον δήμο της Αθήνας με τη Φιλελεύθερη Συμμαχία ανακοίνωσε ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος με ανάρτηση στον λογαριασμό του κόμματος στο Τwitter.

«Ο Πρόεδρος των @greekliberals Γρηγόρης Βαλλιανάτος, θα είναι υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων στις Δημοτικές ΕκλογέςΜαίου», αναφέρει το tweet της Φιλελεύθερης Συμμαχίας.

«Η Αθήνα για τον κόσμο ολόκληρο είναι μιά ιδέα! Για μας είναι η αγάπη μας! Η πόλη που βασανιζόμαστε... Οσοι πιστεύετε σ ένα Δήμο μικρό κι αποτελεσματικό με υπηρεσίες για όλους τους δημότες στον ελεύθερο ανταγωνισμό ποιότητας και κόστους, όσες πιστεύετε πως η βαθιά ανθρωπιστική κρίση δεν πρέπει ν αφήσει καμμία συνάνθρωπό μας αβοήθητο, όσοι πιστεύετε πως μπορούμε να ξαναβάλουμε την αγορά και τις δουλειές μπροστά στην παγκόσμια αυτή πόλη, όσοι πιστεύετε στην ανοιχτή κοινωνία και βλέπετε κατάματα θέματα όπως η αστεγία η εγκατάλειψη οι παράνομες ουσίες η παράνομη πορνεία η μετανάστευση η προσφυγιά οι άλλες θρησκείες οι άλλοι τρόποι ζωής ο άλλος σας εαυτός, η ελεύθερη έκφραση η τέχνη και τα χρώματα και θέλετε να τ αλλάξουμε όλα τώρα, ελάτε μαζί μας σ ένα σκληρό κι όμορφο ταξίδι... ("...η Αθήνα διαμαντόπετρα στης γης το δαχτυλίδι". Η φλογέρα του βασιλιά, Κωστής Παλαμάς).
Ετοιμαζόμαστε!!!» αναφέρει χαρακτηριστικά στο Facebook.

Πηγή: skai.gr