Χριστογιάννης: Δεν είπα επανάσταση τη χούντα – διαστρέβλωσαν τις δηλώσεις μου

Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ ότι επιχειρεί με διαστρεβλώσεις "λεκτικές αντιπαραθέσεις" εξαπολύει ο βουλευτής Πιερίας της ΝΔ Δημήτρης Χριστογιάννης.

Αφορμή η δήλωση που φέρεται να έκανε ο κ. Χριστογιάννης ότι «υπήρξαν και υπάρχουν στελέχη στη Ν.Δ που συμπαθούν τη Χούντα και τους χουντικούς» προσθέτοντας ότι «η Χούντα ήταν επανάσταση».

Παίζουν σε βάρος της Δημοκρατίας επισημαίνει ο βουλευτής τονίζοντας ότι η ΝΔ αποκατέστησε τη Δημοκρατία στη χώρα και ήταν και είναι πάντοτε απέναντι σε κάθε μορφή βίας και τυραννίας.

Σε ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ ζητούσε τη διαγραφή του βουλευτή, σε διαφορετική περίπτωση ανέφερε η ΝΔ του κ. Σαμαρά θεωρεί ότι «η χούντα ήταν επανάσταση».

Για απαράδεκτη και ανατριχιαστική δήλωση κάνει λόγο το ΠΑΣΟΚ επισημαίνοντας ότι η ΝΔ οφείλει να αποδοκιμάσει άμεσα τις φιλοχουντικές απόψεις του και να τον επαναφέρει στη τάξη.

Στο ίδιο μήκος κύματος και η ανακοίνωση της ΔΗΜΑΡ. Ζητά από τη ΝΔ να αποδοκιμάσει άμεσα και κατηγορηματικά τη φιλοχουντική έκρηξη του βουλευτή της.

Για κάλπικη διπολική αντιπαράθεση τις τελευταίες ημέρες κάνει λόγο το ΚΚΕ, επισημαίνοντας ότι ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ είναι «τρομοκρατική» οργάνωση, όπως αφήνει να εννοηθεί η ΝΔ, ούτε η ΝΔ «χουντικό» κόμμα, όπως υπονοεί ο ΣΥΡΙΖΑ.

Με την ΕΕ και το κεφάλαιο είναι και οι δύο και αυτή τους τη σύγκλιση προσπαθούν να αποκρύψουν. Ο λαός ας βγάλει τα συμπεράσματά του", καταλήγει η ανακοίνωση του ΚΚΕ.

Πηγή: skai.gr