Ανεξάρτητοι Έλληνες: Διεγράφη από την ΚΟ ο βουλευτής Γιώργος Νταβρής (upd)

Διεγράφη από την Κοινοβουλευτική Ομάδα των Ανεξάρτητων Ελλήνων ο βουλευτής Αχαΐας Γιώργος Νταβρής, με ομόφωνη - όπως ανακοινώθηκε απόφαση της ομάδας, καθώς απουσίαζε αδικαιολόγητα από τη σημερινή συνεδρίαση.

Αμέσως μετά ο Πάνος Καμμένος δήλωσε ότι «με σύμπνοια σα μια γροθιά συνεχίζουμε», ενώ αναφερόμενος στη διαγραφή Νταβρή έκανε λόγο για μια μόνο απώλεια. Όπως είπε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, «ο βουλευτής διαγράφεται από την κοινοβουλευτική ομάδα μέχρι να αποφασίσει να γυρίσει σπίτι του...»

Ο Γιώργος Νταβρής έστειλε επιστολή στον Πάνο Κομμένο με την οποία εξηγεί τους λόγους που δεν προσήλθε στη συνεδρίαση της ΚΟ, ενώ στην επιστολή του κάνει λόγο για συκοφαντίες και ύβρεις εναντίον του.

Στο μεταξύ, τις παραιτήσεις τους από τις θέσεις τους υπέβαλαν ο γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας Κώστας Γιοβανόπουλος και η αναπληρώτρια γραμματέας Μαρίνα Χρυσοβελώνη, μετά και τις χθεσινές δηλώσεις του βουλευτή Επικρατείας Τέρενς Κουίκ που ζητούσε να παραιτηθούν καθώς απουσίασαν από το χθεσινό Εθνικό Συμβούλιο. Ωστόσο οι παραιτήσεις δεν έγιναν αποδεκτές από τον κ. Καμμένο.

Απ;o την πλευρά του ο κ. Κουίκ αναίρεσε σήμερα τις δηλώσεις του.

Ανοιχτό το ενδεχόμενο «αποκεφαλισμών» στελεχών των Ανεξάρτητων Ελλήνων άφησε πριν τη συνεδρίαση της ΚΟ ο Πάνος Καμμένος. «Θα δούμε τι θα γίνει» απάντησε χαρακτηριστικά ο κ. Καμμένος ερωτηθείς αν θα υπάρξουν αποκεφαλισμοί στελεχών.

Πηγή: Πηνελόπη Γκάλιου, Newsdesk ΣΚΑΪ