Τατσόπουλος: Συνομωσιολαγνεία και μονταζιέρα με οδήγησαν στην ανεξαρτητοποίηση

Η «συνομωσιολαγνεία» που είχε αναπτυχθεί εναντίον του στους κόλπους του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και η δράση της «μονταζιέρας» της Νέας Δημοκρατίας που τον «στόχευε» ήταν οι δύο λόγοι που οδήγησαν τον ανεξάρτητο πλέον βουλευτή Πέτρο Τατσόπουλο στην παραίτηση από την ΚΟ της αξιωματικής αντιπολίτευσης, όπως δήλωσε ο ίδιος αποκλειστικά στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Τόνισε πως οι «θεωρίες συνωμοσίας» που σχηματίστηκαν εναντίον του οφείλονταν σε «σενάρια» πως ήταν «φυτευτός» και αντιπροσώπευε άλλα συμφέροντα. «Δημιούργησαν ένα κλίμα ότι είχαν ένα δούρειο ίππο, έναν πράκτορα», πρόσθεσε.

Ο κ. Τατσόπουλος σημείωσε πως στοχοποιήθηκε από βουλευτές και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ καθώς ήταν «εύκολο θύμα» και «αδύναμος κρίκος», επειδή «δεν ήμουν σε καμία τάση, ήμουν απομονωμένος».

Αναφορικά με το μέλλον του, υπογράμμισε ότι επί του παρόντος δεν εξετάζει ενδεχόμενο συνεργασίας με κάποιο άλλο κόμμα, αλλά αρνήθηκε να αποκλείσει κάποιο σενάριο συνεργασίας με παράταξη της αριστεράς στο μέλλον. «Η ανεξαρτησία είναι γλυκιά», συμπλήρωσε.

Εκτίμησε πως μόνος δρόμος μπροστά για την Ελλάδα είναι ένας δρόμος προς την αριστερά, τονίζοντας όμως πως σε αυτό χρειάζονται τμήματα από τον ευρύτερο χώρο της κεντροαριστεράς, ακόμα και του ΠΑΣΟΚ. Στο πλαίσιο αυτό, επεσήμαινε ότι οι «μόνοι φυσικοί σύμμαχοι» του ΣΥΡΙΖΑ για το σχηματισμό μακρόπνοης κυβέρνησης βρίσκονται στον ευρύτερο χώρο της κεντροαριστεράς.

Αναφερόμενος αντίθετα στους Ανεξάρτητους Έλληνες, είπε ότι πρόκειται για τον «ορισμό του λαϊκισμού».

Τέλος, σχετικά με το ζήτημα της τρομοκρατίας και των κατηγοριών πως στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ προσφέρουν πολιτικό άλλοθι σε μέλη της «17 Νοέμβρη», ο ανεξάρτητος βουλευτής αποσαφήνισε πως «σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει καμία σχέση με την τρομοκρατία», αλλά παραδέχθηκε ότι ορισμένα νυν στελέχη είχαν το 2003 επώνυμα υπερασπιστεί την τρομοκρατία, με ιδεολογική βάση.
Πηγή: Newsdesk ΣΚΑΪ