«Σοβαρό θέμα δεοντολογίας με την πώληση του 902»

Για σοβαρό θέμα δεοντολογίας από την πώληση από το ΚΚΕ του ραδιοτηλεοπτικού σταθμού στην κυπριακών συμφερόντων εταιρεία A-Orizon Media LTD έκανε λόγο στον  ΣΚΑΪ ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, δίνοντας συνέχεια στην αντιπαράθεση των δυο κομμάτων για το θέμα αυτό.

, δίνοντας συνέχεια στην αντιπαράθεση των δυο κομμάτων για το θέμα αυτό.

Συνεχίζουμε να μην γνωρίζουμε το τίμημα της συναλλαγής, το ποιοι κρύβονται πίσω από την κυπριακή εταιρεία και τι θα συμβεί με τα δικαιώματα των εργαζομένων, σχολίασε ο κ. Παπαδημούλης.

"Υπάρχει ένα σοβαρό θέμα δεοντολογίας, πώς το ΚΚΕ που μάχεται κατά των ιδιωτικοποιήσεων και υπέρ των εργαζομένων προχωρά σε μια πώληση ‘fast track’ όπως αυτή του 902" αναρωτήθηκε χαρακτηριστικά.

Σημειώνεται ότι με μια μακροσκελή ανακοίνωσή του, το ΚΚΕ αποκάλυψε την Κυριακή ότι τον 902 αγόρασε η A-Orizon Media LTD, αλλά χωρίς να υπεισέρχεται σε περισσότερες λεπτομέρειες για το ποιόν της συγκεκριμένης επιχείρησης.

Σε κείμενο με τίτλο "Τους πήρε ο πόνος για τον 902" που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του σταθμού, (όλο το κείμενο ΕΔΩ) αναφέρεται ότι ο 902 πουλήθηκε προκειμένου να ικανοποιηθούν οι υποχρεώσεις του σταθμού στους εργαζομένους, καθώς και στα ασφαλιστικά Ταμεία.

Πηγή: Νewsdesk ΣΚΑΪ