Φωτίου: Ο ΣΥΡΙΖΑ θεωρεί ότι υπάρχει ανάγκη προσλήψεων στο δημόσιο

Για ανάγκη προσλήψεων στο δημόσιο τομέα έκανε λόγο στον ΣΚΑΪ η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θεανώ Φωτίου. «Χωρίς μεγαλύτερο δημόσιο τομέα δεν μπορεί να υπάρξει ανάκαμψη» δήλωσε χαρακτηριστικά, αναφερόμενη στη θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης για την αναδιάρθρωση της δημόσιας διοίκησης. «Έχουμε σχέδιο παραγωγικής ανασυγκρότησης του κράτους» δήλωσε.

«Ό,τι λεει ο ΣΥΡΙΖΑ έχει αποδειχθεί στον ελληνικό λαό, δεν πέσαμε έξω σε καμία μας εκτίμηση, δεν έχουμε παρελθόν διαφθοράς» σημείωσε η βουλευτής.

«Δήλωσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα κάνει επαναδιαπραγμάτευση με το λαό στο πλάι του. Εμείς δεν φοβόμαστε την κ. Μέρκελ» πρόσθεσε η κ. Φωτίου.

Ο ευρωβουλευτής της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος τόνισε ότι οι διοικητικές μεταρρυθμίσεις πρέπει να γίνουν αναγνωρίζοντας ότι κάποια πράγματα θα μπορούσαν να γίνουν καλύτερα, αλλά τα χρονικά περιθώρια ασφυκτικά. «Η κυβέρνηση θα αντέξει γιατί είναι η μόνη λύση για τη χώρα. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αβεβαιότητα εφόσον δεν μπορεί να καταλήξει σε σαφές προτάσεις εξόδου από την κρίση» πρόσθεσε ο κ. Κουμουτσάκος.

«Η επιστροφή σε ένα παρελθόν που δεν μπορεί να ξαναζωντανέψει δεν είναι λύση» σημείωσε ο ευρωβουλευτής της ΝΔ αφήνοντας αιχμές για την αξιωματική αντιπολίτευση.

Από την πλευρά του, το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΔΗΜΑΡ, Θεόδωρος Μαργαρίτης δήλωσε ότι ορισμένοι υπουργοί της κυβέρνησης είναι κυνηγοί κεφαλών στο θέμα της δημόσιας διοίκησης, κάνοντας λόγο για δικαίωση του πρώην υπουργούθ Αντώνη Μανιτάκη.


Πηγή: Νewsdesk ΣΚΑΪ