Γεωργιάδης: Οι φασίστες δε θα με εμποδίσουν να κάνω τη δουλειά μου (video)

Οι αντιδράσεις στην επίθεση Γεωργιάδη ΕΔΩ

«Εγώ τη δουλειά μου την έκανα, και θα την κάνω, δεν θα δώσω το δικαίωμα σε μια χούφτα φασίστες να με εμποδίσουν να κάνω τη δουλειά μου» διεμήνυσε μέσω του ΣΚΑΪ ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης σχολιάζοντας την επίθεση που δέχθηκε το πρωί από αγνώστους στο Αττικό Νοσοκομείο στο πλαίσιο των επισκέψεών του στα νοσοκομεία της πρωτεύουσας.

Όπως σημείωσε ο υπουργός Υγείας, ο ίδιος δεν έχει καμία αντίρρηση να μη τον συμπαθούν και να τον βρίζουν, μέχρις ενός σημείου, αλλά ο ίδιος δεν τους φοβάται, κάνοντας λόγο για αντιρρησίες της δημοκρατίας και φασίστες.

O υπουργός Υγείας ανέφερε ότι σύμφωνα με την πληροφόρηση που έχει τα άτομα που του επιτέθηκαν πρόσκεινται στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

Όπως τόνισε, αν δεν υπήρχε η αστυνομία θα είχαν σημειωθεί πολύ μεγαλύτερα επεισόδια. «Ζήτησα με δική μου υπαιτιότητα να μην υπάρξει αστυνομικός κλοιός, μίλαγα με τους ανθρώπους, τους είπα ‘αφήστε με να προχωρήσω’, και μόλις κάνω ένα βήμα μπρος με σπρώχνουν και κάποιος μου δίνει και μια μπουνιά στο πρόσωπο, είχε κοκκινίσει το πρόσωπο μου στο σημείο του χτυπήματος» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Με τράβηξε πίσω η φρουρά μου και μπήκε η φρουρά των ΜΑΤ μπροστά. Με δική μου εντολή είπα και επιθυμία να μη συνεχιστεί το επεισόδιο» τόνισε.

Ο κ. Γεωργιάδης πρόσθεσε ότι ακούστηκε και το σύνθημα περί Μελιγαλά που έχουν εκστομίσει συγκεκριμένοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Βίντεο της επίθεσης:

Πηγή: Newsdesk ΣΚΑΪ