Αντιπαράθεση ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τη Χρυσή Αυγή

Νέα σφοδρή αντιπαράθεση ΝΔ -ΣΥΡΙΖΑ , με αφορμή και τα τελευταία υβριστικά συνθήματα μελών της Χρύσης Αυγής κατά του Αλέξη Τσίπρα.

Σε ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει ότι «το σημαντικό είναι πως οι αθλιότητες των νεοναζί συναντούν παντού αντιστάσεις....Ωστόσο η άλλη πλευρά του νομίσματος είναι ότι ενθουσιώδεις θαυμαστές της σπαρτιατικής 'Κρυπτείας', όπως ο γενικός γραμματέας της κυβέρνησης κ. Μπαλτάκος, έχουν εποικίσει το Μαξίμου και οικοδομούν συστηματικά το «εθνικό τόξο» από κοινού με τη Χρυσή Αυγή».

«Δυστυχώς», καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, «παρά τη φλυαρία περί 'άκρων', η ηγεσία της ΝΔ έχει επιδοθεί στην οικοδόμηση του δικού της άκρου, συγκλίνοντας επικίνδυνα με τους νοσταλγούς του Μεταξά».

Απαντώντας η ΝΔ αναφέρει οτι «το κόμμα που ‘χάιδευε’ τους κουκουλοφόρους, που υποστήριξε σε όλες τις δίκες τους τρομοκράτες, που υποστηρίζει ακόμα τη βία στα κατειλημμένα δημόσια κτίρια, βρήκε ως πρόσχημα το λεγόμενο αντιρατσιστικό νομοσχέδιο, για να στραφεί κατά της Νέας Δημοκρατίας.

Τη Χρυσή Αυγή θα την απομονώσουμε ενισχύοντας τη δημοκρατική νομιμότητα και λύνοντας τα προβλήματα των πολιτών. Όχι διαλύοντας τη δημοκρατία και παραβιάζοντας κάθε μέρα τα δικαιώματα της κοινωνικής πλειοψηφίας, καταλήγει η ανακοίνωση της ΝΔ».
Πηγή: Newsdesk ΣΚΑΪ