Δαμανάκη: Κατηγορηματικά αντίθετη στη μείωση του κατώτατου μισθού

Η κ. Δαμανάκη δηλώνει ότι «ουδέποτε διέψευσε δηλώσεις του πρωθυπουργού ή οποιουδήποτε μέλους της Ελληνικής Κυβέρνησης». Αντιθέτως, όπως σημειώνει, εκφράζει την αισιοδοξία της για το μέλλον, υπογραμμίζοντας ότι η σωστή πορεία των διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων απομακρύνει το ενδεχόμενο νέων περιοριστικών μέτρων. «Αυτή είναι η λύση στο πρόβλημά μας και όχι οι θεωρίες συνωμοσίας», αναφέρει χαρακτηριστικά η Μαρία Δαμανάκη.

«Όσον αφορά το θέμα του κατώτατου μισθού, ήμουν και είμαι απολύτως σαφής. Αναφέρθηκα στη γενική ευρωπαϊκή πολιτική, που δεν αποκλείει εκ των προτέρων το θέμα για τις ευρωπαϊκές χώρες» τονίζει η κ. Δαμανάκη.

Στη σχετική γραπτή δήλωση, η Ελληνίδα επίτροπος υπογραμμίζει ότι, επανειλημμένα τις τελευταίες μέρες, με δηλώσεις της, εξέφρασε την αισιοδοξία της για την πορεία της ελληνικής οικονομίας. Όπως αναφέρει, η εικόνα της Κομισιόν για την Ελλάδα έχει αποφασιστικά βελτιωθεί και η ύπαρξη πλεονάσματος, για πρώτη φορά στον προϋπολογισμό, απομακρύνει το ενδεχόμενο μείωσης μισθών και συντάξεων.
Πηγή: skai.gr