Κακλαμάνης για Στουρνάρα: Είναι διορισμένος

Επίθεση στον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα εξαπέλυσε μέσω του ΣΚΑΪ ο βουλευτής της ΝΔ Νικήτας Κακλαμάνης, με αφορμή δήλωσή του κ. Στουρνάρα στο αμερικανικό δίκτυο CNN, ότι το 2014 ίσως ληφθούν τα τελευταία σκληρά μέτρα. Τον χαρακτήρισε «διορισμένο από τον Αντώνη Σαμαρά», σημειώνοντας ότι ο πρωθυπουργός έχει δηλώσει ότι δεν θα υπάρξουν νέα μέτρα και αυτός χαράσσει πολιτική.

Για την υπόθεση Λαγκάρντ και τη χθεσινή ψηφοφορία είπε ότι «είχαμε ζητήσει 4 κάλπες πολλές ημέρες πριν, δημόσια μάλιστα» αναφερόμενος στην πρωτοβουλία Βενιζέλου να στηθούν τέσσερις κάλπες.
Για «κρίση μεγαλείου» κατηγόρησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Τσουκαλάς τον Ευάγγελο Βενιζέλο, δηλώνοντας ότι διέπεται από τη λογική «από που τη στιγμή διώκεις εμένα διώκεις η χώρα».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ αλλάζει θέσεις κάθε τόσο. Ακολούθησε τον εύκολο δρόμο ποινικοποιήσης της πολιτικής ζωής. Πήραν χθες την απάντηση, η σκευωρία κατέρρευσε. Ήρθαν σε αμηχανία τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ από τη στάση Βενιζέλου» τόνισε από την πλευρά του ο γραμματέας επικοινωνίας ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Καρύδης.


Πηγή: skai.gr