Συμπληρωματική αναφορά για τη «λίστα Λαγκάρντ» έστειλε ο Ρουπακιώτης

Στη Βουλή απέστειλε ο υπουργός Δικαιοσύνης Αντώνης Ρουπακιώτης τη συμπληρωματική αναφορά, 120 περίπου σελίδων, του Οικονομικού εισαγγελέα σχετικά με την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ.

Σε αυτή περιλαμβάνονται εκθέσεις ενόρκου εξετάσεως των μαρτύρων Σμαράγδας Πιτένη, Λεμονιάς Παπαδάκου, Σοφίας Ρίτσου, Αναστάσιου Μπάνου, Χρυσής Χατζή, Γεωργίου Αγγελόπουλου, Συμεών Σικιαρίδη, Ανδρέα Ρωσσώνη, Ελένης Παπακωνσταντίνου. Ακόμη έγγραφες εξηγήσεις των: Συμεών Σικιαρίδη, Ελένης Παπακωνσταντίνου, Ανδρέα Ρωσσώνη, έκθεση ανωμοτί εξέτασης του κ. Ιωαν. Καπελέρη με το συμπληρωματικό υπόμνημα, του κ. Ιωαν. Διώτη διά του πληρεξουσίου του δικηγόρου με συμπληρωματικό υπόμνημα.

Τέλος περιέχονται έγγραφα του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, του εισαγγελέα Οικονομικού Εγκλήματος, του υπουργού Οικονομικών και παραγγελίας του εισαγγελέα Οικονομικού Εγκλήματος προς τη διεύθυνση Εγκληματολογικών ερευνών.

Με αφορμή τη συμπληρωματική αναφορά, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, αλλά και η ΓΓ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα ζήτησαν την αναβολή της ψηφοφορίας για την Παρασκευή το πρωί.
Πηγή: skai.gr