Η Χρυσή Αυγή συντάσσεται με ΑΝΕΛ για προανακριτική για Παπανδρέου και Παπαδήμο

Την πρόθεση της Χρυσής Αυγής να συνυπογράψει την πρόταση των Ανεξάρτητων Ελλήνων για παραπομπή των πρώην πρωθυπουργών, Γιώργου Παπανδρέου και Λουκά Παπαδήμου και των πρώην υπουργών Οικονομικών, Γιώργου Παπακωνσταντίνου και Ευάγγελου Βενιζέλου, σε προανακριτική επιτροπή εξέφρασε σήμερα ο αρχηγός του κόμματος, Νίκος Μιχαλολιάκος.

Όπως δήλωσε ο κ. Μιχαλολιάκος, η Χρυσή Αυγή θα υπερψηφίσει την πρόταση των ΑΝΕΛ προκειμένου να συγκεντρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός των 30 βουλευτών και συνεπώς, στο πλαίσιο της επακόλουθης ψηφοφορίας, «όλοι οι βουλευτές όλων των κομμάτων να βρεθούν ενώπιον των ευθυνών τους έναντι του ελληνικού λαού».

Αναφερόμενος δε στις τυχόν ευθύνες που βαραίνουν τον κ. Παπανδρέου, ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής ανέφερε πως αυτές «συγκαλύπτονται» από το ΣΥΡΙΖΑ. Υπενθυμίζεται πως το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατάθεσε χθες, 7 Ιανουαρίου, πρόταση για τη συγκρότηση προανακριτικής επιτροπής για τη διερεύνηση τυχόν ποινικών ευθυνών των κυρίων Παπακωνσταντίνου και Βενιζέλου, σημειώνοντας ωστόσο πως ενδεχόμενες ευθύνες του κ. Παπανδρέου θα αποκαλυφθούν στην πορεία της έρευνας.
Πηγή: skai.gr