Καμμένος: «Υποταγή στο σουλτάνο» η δήλωση Σταμάτη

«Υποταγή στο σουλτάνο», εννοώντας τον Αντώνη Σαμαρά, χαρακτήρισε μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ο επικεφαλής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, τη σημερινή δήλωση του Δημήτρη Σταμάτη, πως «είναι ώρα να αποδείξει μεγαλοσύνη ο πρωθυπουργός».

Αναφερόμενος στο σκεπτικό αποχώρησης των κυρίων Ζώη, Σταμάτη και Μανώλη από τους Ανεξάρτητους Έλληνες ο κ. Καμμένος είπε ότι στην ουσία διατυπώνουν πρόταση στη ΝΔ να τους δεχθεί.

«Έφυγαν γιατί δεν πιστεύουν πια, ότι θα μπορούν να αντέξουν τη συνέπεια ενός αντιμνημονιακου αγώνα», πρόσθεσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Αναφερόμενος στο περίφημο non paper (το οποίο αποκάλυψε μέσω του ΣΚΑΪ ο Γιάννης Μανώλης, ότι έδωσε ο κ. Καμένος στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κατά τη διάρκεια των διερευνητικών εντολών) είπε ότι ουδέποτε δόθηκε από τον ίδιο και τα όσα λέγονται είναι παραμύθια.

Μάλιστα, είπε ότι υπάρχουν άνθρωποι που ήδη έχουν οικειοποιηθεί δημόσια στο διαδίκτυο το συγκεκριμένο έγγραφο.

Στο μεταξύ, συγκαλείται αύριο Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012 η Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΝΕΛ στα γραφεία του κόμματος, συνεδρίαση την οποία ο κ. Καμμένος χαρακτήρισε κρίσιμη, γιατί ξεκινάει το συνέδριο των ΑΝΕΛ.
Πηγή: skai.gr