Κλείσιμο

Σαμαράς προς εφοπλιστές: Ηθικό χρέος να συμβάλουν όλοι στην εθνική προσπάθεια

Για το ουσιαστικό και ηθικό χρέος όλων να συμβάλουν στην προσπάθεια για την ανάκαμψη του τόπου, τώρα που περνά δύσκολες ώρες έκανε λόγο ο Πρωθυπουργός κατά τη συνάντηση του στο Μαξίμου με την Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Ένωσης Θεόδωρος Βενιάμης τόνισε πως «ο εφοπλιστικός κόσμος συναισθανόμενος την κρισιμότητα των στιγμών, αλλά και τη μοναδική ευκαιρία που έχει η χώρα να ανακάμψει και να αναπτυχθεί, ανταποκρίνεται πλήρως στις προκλήσεις, δηλώνει παρών και συμβάλει στην προσπάθεια μέσα από τα φορολογικά έσοδα που τόσο έχει ανάγκη ο τόπος».

Από την πλευρά του, ο υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου, Κωνσταντίνος Μουσουρούλης, διευκρίνισε πως η συζήτηση με τους Έλληνες εφοπλιστές στηρίζεται κυρίως στην κοινή προσπάθεια να υπάρξει στήριξη της ελληνικής οικονομίας αυτές τις δύσκολες στιγμές και εκτίμησε πως ο κοινός αυτός τόπος θα οδηγήσει σε αποτελέσματα.

Κλείνοντας, ο κ. Μουσουρούλης αναφέρθηκε στην αυριανή συνεδρίαση του δ.σ. της Ένωσης «και από εκεί και πέρα», πρόσθεσε, «θα εξελιχθεί αυτή η συζήτηση». «Εκείνο που πρέπει να σημειώσουμε είναι ότι αυτή τη δύσκολη περίοδο όλοι οι Έλληνες στηρίζουν την Πατρίδα κι αυτό φαίνεται καθαρά», κατέληξε ο υπουργός Ναυτιλίας.
Πηγή: skai.gr