Γ. Μιχελογιαννάκης: Στη ΔΗΜΑΡ συγκροτούμε ρεύμα κατά των μέτρων

Εσωκομματικό ρεύμα αμφισβήτησης του κυβερνητικού πακέτου μέτρων συγκροτείται στη Δημοκρατική Αριστερά, απόρροια του διχασμού που υπάρχει στο κόμμα για το θέμα.

Επικαλούμενος το καταστατικό της ΔΗΜΑΡ, ο βουλευτής του κόμματος Γιάννης Μιχελογιαννάκης, ανακοίνωσε ότι μαζί με τους συναδέλφους του Μάριο Βουτσινά και Οδυσσέα Βουδούρη συγκροτούν ρεύμα κατά των μέτρων.

«Είναι διχασμένη η ΔΗΜΑΡ, εντός των προσεχών ημερών 3 βουλευτές 18 μέλη της Κεντρικής Επιτροπής και 23 άλλα μέλη τοπικών οργανώσεων θα κάνουμε πανελλαδική συνδιάσκεψη ως ρεύμα για να εξηγήσουμε τη διαφορετικότητά μας» τόνισε ο κ. Μιχελογιαννάκης.

Ο κρητικός βουλευτής κατέστησε σαφές ότι δεν πρόκειται να ψηφίσει τα μέτρα όπως παρουσιάζονται.

«Με όποιες επιφυλάξεις
, ενστάσεις και διαφοροποιήσεις πρέπει να επιλέξουμε το κεντρικό ζήτημα της επιβίωσης της χώρας στη ζώνη του ευρώ» σχολίασε από την πλευρά του ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λυκουρέντζος.

«Ευελπιστούμε ότι θα κλείσει η διαπραγμάτευση. Έχουμε συνεργαστεί σε στόχους επιτεύξιμους και όχι ουτοπικούς» σημείωσε ο υπουργός.

«Συνεχίζεται η διαπραγμάτευση• δεν έχει κλείσει τίποτα οριστικά, όσοι βιάστηκαν να πουν ότι έχει κλείσει το πακέτο έχουν κάνει λάθος» δήλωσε μετά τη συνάντηση των κυβερνητικών εταίρων ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης.

Μιλώντας την Πέμπτη στον ΣΚΑΪ ο Οδυσσέας Βουδούρης τόνισε επίσης ότι θα καταψηφίσει τα μέτρα ως έχουν.
Πηγή: skai.gr