Κλείσιμο

Κεδίκογλου: Μαυρογιαλούρος παλαιάς κοπής ο Τσίπρας

Σκληρή απάντηση επεφύλαξε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου στην κριτική που άσκησε κατά της κυβέρνησης ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

«Με το σημερινό του σόου, ο κ. Τσίπρας απέδειξε και στους πλέον δύσπιστους ότι πολιτεύεται ως Μαυρογιαλούρος παλαιάς κοπής που τάζει στους πάντες τα πάντα. Το μόνο που δεν διευκρίνισε είναι σε ποιο… νόμισμα θα υλοποιήσει τις εξαγγελίες του, καθώς και οι πλέον αδαείς στα οικονομικά γνωρίζουν ότι ευρώ «κόβει» μόνο η ΕΚΤ. Τις... δραχμές που ονειρεύονται και τυπώνουν στα [τυπογραφία] του ΣΥΡΙΖΑ, μπορούν να τις χρησιμοποιούν για τις συναλλαγές των συνιστωσών τους», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Κεδίκογλου.

«Η χώρα, δυστυχώς για τον κ. Τσίπρα και τους συνεταίρους του, και ευτυχώς για την Πατρίδα, είναι και θα παραμείνει στο ευρώ!», κατέληξε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Νωρίτερα, εμφανιζόμενος στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο στη Θεσσαλονίκη, ο κ. Τσίπρας είχε επιτεθεί στην κυβέρνηση για την επιβολή των νέων μέτρων και την ασυμφωνία μεταξύ των προεκλογικών εξαγγελιών του Αντώνη Σαμαρά και της μετεκλογικής πολιτικής που ακολουθεί η κυβέρνησή του.

Παράλληλα, εξέφρασε για μία ακόμη φορά τη βεβαιότητα του πως η Ελλάδα δεν πρόκειται να εκδιωχτεί από το ευρώ, καθώς θεσμικά είναι αδύνατο και οικονομικά καταστροφικό για ολόκληρη την Ευρώπη.
Πηγή: skai.gr