Κλείσιμο

ΝΔ: «Ντροπή» η δήλωση Λαφαζάνη περί χρεοκοπίας

«Ντροπή» χαρακτηρίζει η Νέα Δημοκρατία τη δήλωση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτη Λαφαζάνη, ότι «η χρεοκοπία είναι όπλο των αδυνάτων και δεν πρέπει να την εμφανίζουμε ως μπαμπούλα».

«Ούτε ο ελληνικός λαός, ούτε η κυβέρνηση θα του κάνουν τη χάρη» συνεχίζει η ανακοίνωση της Συγγρού, σημειώνοντας μάλιστα ότι πριν από λίγες εβδομάδες ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης «ζητούσε απροκάλυπτα την έξοδό μας από το ευρώ και την Ευρώπη».

Τα επίμαχα σχόλια του κ. Λαφαζάνη έγιναν στο πλαίσιο συνέντευξης που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Alpha, κατά τη διάρκεια της οποίας εκτίμησε πως η επιζητούμενη επιμήκυνση του προγράμματος δημοσιονομικής προσαρμογής δεν αποτελεί λύση, καθώς θα συνοδευτεί από επιπρόσθετα μέτρα.

«Θα επιμηκύνουμε το βασανιστήριο χωρίς καμία προοπτική», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Λαφαζάνης, τονίζοντας ότι το πραγματικό πρόβλημα είναι η λιτότητα.

Τέλος, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ προέβλεψε ότι τα σχεδιαζόμενα μέτρα, ύψους 11,5 δισεκατομμυρίων ευρώ, θα προκαλέσουν μεγάλες αντιδράσεις στους κόλπους των συμπολιτευόμενων κομμάτων.
Πηγή: skai.gr