Κλείσιμο

Θρίλερ μεταξύ ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ προμηνύει η εκτίμηση της Public Issue

Κοντινά είναι τα ποσοστά ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ, σύμφωνα με την εκτίμηση της Public Issue, με βάση τα δύο βαρόμετρα που πραγματοποίησε η Public Issue το διάστημα κατά το οποίο απαγορευόταν η δημοσιοποίηση των δημοσκοπήσεων.

Σύμφωνα με την Public Issue, τα ποσοστά των κομμάτων είναι κυμαίνονται ως εξής:

ΣΥΡΙΖΑ 31-25
ΝΔ 30 – 25
ΠΑΣΟΚ 15 – 11
Αν. Έλληνες 9-6
ΔΗΜΑΡ 9-6
ΚΚΕ 7 -4
 Χρυσή Αυγή 7 -4

Σύμφωνα με τα πρώτα αποτελέσματα, με καταμετρημένο το 16,9% των ψήφων της επικράτειας δείχνει 31,1% ΝΔ, 25,4% ΣΥΡΙΖΑ, 13,62% ΠΑΣΟΚ, 7,25% Ανεξάρτητοι Έλληνες, 6,82 % Χρυσή Αυγή, 5,92% Δημοκρατική Αριστερά, 4,35% ΚΚΕ. Ιδιαίτερης σημασίας, που θα διαμορφώσουν τα τελικά αποτελέσματα των εκλογών, θεωρούνται τα αποτελέσματα της Β Αθήνας, όπου μέχρι στιγμής η ενσωματωση είναι μικρή.

Δείτε ΕΔΩ σε απευθείας μετάδοση τα πρώτα αποτελέσματα των εκλογικών τμημάτων.

Ο υπουργός Εσωτερικών Αντώνης Μανιτάκης σημείωσε ότι ολοκληρώθηκε με τον πλέον ικανοποιητικό τρόπο, μία από τις πιο κρίσιμες αναμετρήσεις, ομαλά με τη σοβαρότητα που αρμόζει σε ένα δημοκρατικό πολίτευμα, με εξαίρεση ένα εκλογικό τμήμα.

Αναφερόμενος στην πρώτη εκτίμηση του αποτελέσματος, είπε ότι όπως τον ενημέρωσε η Singular Logic, αυτό θα γίνει μόλις συγκεντρωθεί αντιπροσωπευτικό δείγμα των αποτελεσμάτων.


Δείτε ΕΔΩ τα ποσοστά που δίνει το exit poll των υπόλοιπων καναλιών.
Πηγή: skai.gr