Αν. Λοβέρδος: «Τέλος του 2012 η Ελλάδα παύει να ζει με ψευδαισθήσεις»

«Αν δεν υπάρξει κυβέρνηση στις 18 Ιουνίου και πολιτική αναδίπλωση των κομμάτων, τον ερχόμενο Οκτώβριο το πρόβλημα θα καθολικευτεί όχι μόνο στα φάρμακα αλλά και στα τρόφιμα», δήλωσε στην Τηλεόραση του ΣΚΑΪ ο πρώην υπουργός Υγείας, Ανδρέας Λοβέρδος, επισημαίνοντας με νόημα ότι «στο τέλος του 2012 η Ελλάδα δε θα μπορεί να ζεί πλέον με ψευδαισθήσεις».

Ο κ. Λοβέρδος άσκησε κριτική στο ΣΥΡΙΖΑ για το θέμα των φαρμάκων, κατηγορώντας τον κ. Τσίπρα ότι αντί να κάνει διακομματική πολιτική, επέλεξε να βάλει στο θέμα στην προεκλογική εκστρατεία.

Επέμεινε ότι το θέμα με τα φάρμακα δεν μπορεί να λυθεί από μία υπηρεσιακή κυβέρνηση, γι΄αυτό όπως είπε, ζήτησε τη στήριξη του κ. Κίττα, και εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι το θέμα θα έχει διαγραφεί αύριο από την επικαιρότητα.

«Επί δύο χρόνια ο κ. Λοβέρδος ήταν ντίλερ των ιδιωτικών συμφερόντων. Αυτή τη στιγμή ο ΕΟΠΥΥ δεν έχει δώσει ούτε ένα ευρώ, ενώ το τελειωτικό χτύπημα στην υγεία ήρθε με το κούρεμα των ασφαλιστικών ταμείων» είπε στο ΣΚΑΪ ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας, Δημήτρης Βαρνάβας.
Πηγή: skai.gr