ΠΟΛΙΤΙΚΗ


Ευ. Βενιζέλος: Αύριο θα έχουμε ουσιαστική συνάντηση με τον κ. Τσίπρα

Το ΠΑΣΟΚ έχει παρουσιάσει τη μόνη εφικτή πρόταση με βάση το εκλογικό αποτέλεσμα και αυτή είναι η κυβέρνηση εθνικής ενότητας των δυνάμεων που θέλουν την Ελλάδα μέσα στο ευρώ, τόνισε ο Ευάγγελος Βενιζέλος και σημείωσε ότι την Τετάρτη θα έχει μία ουσιαστική συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα.

Χρησιμοποιείστε τα πλήκτρα ← → για να πλοηγηθείτε
 
 
Το ΠΑΣΟΚ έχει παρουσιάσει τη μόνη εφικτή πρόταση με βάση το εκλογικό αποτέλεσμα και αυτή είναι η κυβέρνηση εθνικής ενότητας των δυνάμεων που θέλουν την Ελλάδα μέσα στο ευρώ, δηλαδή ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και Δημοκρατική Αριστερά, τόνισε ο πρόεδρος της παράταξης Ευάγγελος Βενιζέλος.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τόνισε ότι ο λαός ζήτησε η Ελλάδα να είναι στην Ευρώπη και το ευρώ με ασφάλεια και με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες.

Παράλληλα, είπε πως «ό,τι κάνουμε το κάνουμε με πατριωτικό καθήκον χωρίς να υπολογίζουμε το πολιτικό κόστος» και αναφερόμενος στη συνάντηση που θα έχει την Τετάρτη με τον κ. Τσίπρα στα πλαίσια των επαφών του δεύτερου για τη διερευνητική εντολή σχηματισμού κυβέρνησης, είπε χαρακτηριστικά «ας περιμένει ο κ. Τσίπρας τη συνάντηση αύριο. Του λέω ότι θα είναι μία ουσιαστική συνάντηση».

Όπως είπε, το ΠΑΣΟΚ έχει θέσει μόνο μία προϋπόθεση, να μη βρεθεί η Ελλάδα εκτός του ευρώ και της Ευρώπης. Ωστόσο, είπε ότι η σκληρή διαπραγμάτευση δε γίνεται εντός Ελλάδας με το βλέμμα στραμμένο στις επόμενες εκλογές, αλλά εκτός.

«Με τη στάση μας θέλουμε να υπερβούμε το αδιέξοδο και να φτάσουμε σε λύση. Δεν είναι ώρα για νέους εθνικούς διχασμούς. Ζητώ από τους πολίτες να στηρίξουν τη δική μας υπεύθυνη και πατριωτική πρόταση για κυβέρνηση εθνικής ενότητας των δυνάμεων που θέλουν την Ελλάδα στην Ευρώπη και το ευρώ με τους καλύτερους δυνατούς όρους για την Ελλάδα και τους Έλληνες» είπε τέλος ο κ. Βενιζέλος.
 
Γιαννάκου: Εναρμόνιση των φορολογικών δεδομένων στην ΕΕ αλλά με διαφορετική φορολογία
Στηλίτευσε τις πρακτικές εταιριών αλλά και φυσικών προσώπων, οι οποίοι μεταφέροντας κεφάλαια από τη μία χώρα σ…
22.05.2013, 21:52
Κουβέλης: Ανασχηματισμός μετά το συνέδριο της ΝΔ
Ο Φ. Κουβέλης, τόνισε ότι οι αυτοδιοικητικές εκλογές, α΄ και β' βαθμού, θα γίνουν στην ώρα τους, όπως ο νόμος …
22.05.2013, 21:08
ΝΔ για αντιρατσιστικό: Η Ελλάδα έχει το νομικό πλαίσιο από το 1979
Για το θέμα έγινε σύσκεψη την περασμένη Δευτέρα στο γραφείο του γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμμ…
22.05.2013, 19:38
Σαμαράς: Αγώνας δρόμου για τον περιορισμό της ενεργειακής εξάρτησης
Στην ανάγκη έρευνας και ανάπτυξης των εγχώριων χερσαίων και θαλασσίων ενεργειακών πόρων μέσα στην Ευρώπη, αναφ…
22.05.2013, 19:12
Βενιζέλος: Κίνδυνος για ακόμη χειρότερη φάση της κρίσης
«Το ευρωπαϊκό οικοδόμημα κινδυνεύει από δημοκρατική και κοινωνική έκρηξη. Ήδη, ο ευρωσκεπτικισμός αυξάνει εντυ…
22.05.2013, 19:05
Λίστα Λαγκάρντ: «Καρφιά» Διώτη κατά Παπακωνσταντίνου
«Ο κ. Παπακωνσταντίνου ουδέποτε μου ανέφερε οτιδήποτε περί συνδρομής του Γαλλικού Υπουργείου Οικονομικών και τ…
22.05.2013, 18:23
Αντιδράσεις κομμάτων για τη σύσκεψη της Συνόδου Κορυφής (upd)
Πως σχολιάζουν ΣΥΡΙΖΑ, Ανεξάρτητοι Έλληνες, Χρυσή Αυγή, ΔΗΜΑΡ και ΚΚΕ τη Σύνοδο Κορυφής, τις δηλώσεις Σαμαρά γ…
22.05.2013, 17:55
Κύκλοι ΠΑΣΟΚ: Απελπισμένη προσπάθεια ΣΥΡΙΖΑ για εμπλοκή Βενιζέλου στη λίστα Λαγκάρντ
Αφορμή η αποκάλυψη στη Προανακριτική της Βουλής ότι η λίστα είχε έρθει επισήμως στην Ελλάδα, και θα μπορούσε ν…
22.05.2013, 17:00
Βενιζέλος για αντιρατσιστικό: Να αντιμετωπιστεί τάχιστα από τους τρεις αρχηγούς οποιοδήποτε ζήτημα
«Η συνεχιζόμενη δημόσια συζήτηση για την κατάθεση και ψήφιση του νομοσχεδίου αδικεί την Κυβέρνηση και το πολιτ…
22.05.2013, 16:05
Αυστηρό νομοθετικό πλαίσιο κατά του ρατσισμού θέλει ο ΣΥΡΙΖΑ
Σύμφωνα με το ΣΥΡΙΖΑ, η απάντηση στη ρατσιστική βία, πέραν του νομοθετικού πλαισίου, πρέπει να συνοδεύεται από…
22.05.2013, 15:53

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | ... | 150  Επόμενη

Σχόλια Αναγνωστών
Αποστολή Παραπόνων
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας. Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.
 

Κίνηση στην Αθήναmyroute.gr

ΣΥΜΒΑΝ

Frantzi Amvrosiou Kasomouli to Falirou between cross-roads Kallirrois and cross-roads Siggrou Andr. Ave no parking, one right lane blocked