Εκτιμήσεις για την αυτοδυναμία

Κανείς λογικά δε θα πάρει την αυτοδυναμία, εκτίμησε στον ΣΚΑΪ 100,3 ο υποψήφιος βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ στη Β Αθηνών Χρήστος Πρωτόπαππας, λέγοντας ότι «ευχόμαστε το ΠΑΣΟΚ να είναι πρώτο κόμμα, για να έχει ο Ευάγγελος Βενιζέλος την πρωτοβουλία να απευθυνθεί προς όλους, προκειμένου να σχηματίσει κυβέρνηση ευρύτερης συνεργασίας». Σημείωσε ακόμα, ότι η χώρα δεν αντέχει επαναλαμβανόμενες εκλογές, αλλά δεν αντέχει και μία ανίσχυρη κυβέρνηση.

Ο Πέτρος Δούκας, υποψήφιος με τη ΝΔ στην Περιφέρεια Αττικής υπογράμμισε ότι η αυτοδυναμία είναι ο σωστός στόχος, αλλά αναγνώρισε ότι είναι δύσκολη. Παράλληλα, εκτίμησε ότι η παρέμβαση Καραμανλή θα βοηθήσει τη ΝΔ.

Ο Ευρωβουλευτής ΚΚΕ Γιώργος Τούσσας σημείωσε ότι οι εξελίξεις για το επόμενο διάστημα είναι κρίσιμες και αναφερόμενος στη φημολογία για σύναψη νέας δανειακής σύμβασης, είπε ότι πρόκειται για υποθήκευση του μέλλοντος.

Η Ρένα Δούρου, υποψήφια Β Αθήνας με τον ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε ότι αν αποδώσει κάποιος ευθύνες στην Αριστερά, θα είναι γιατί δεν αγωνίστηκε με τον σωστό τρόπο για να αναχαιτίσει κάτι που έβλεπε ότι θα συμβεί.

«Θα προχωρήσουμε σε διαχειριστικό έλεγχο του χρέους» τόνισε ο Τέρενς Κουίκ, επικεφαλής Επικρατείας τους Ανεξάρτητους Έλληνες. Εκτίμησε ότι το ελληνικό κράτος μπορεί να παράγει για μισθούς και συντάξεις, αλλά όχι για τους «τοκογλύφους».
Πηγή: skai.gr