Γ. Καρατζαφέρης: Επιεικής η λέξη προδοσία για ΠΑΣΟΚ - ΝΔ

Βαρύτατες εκφράσεις κατά του ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ χρησιμοποίησε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

«Επιεικής η λέξη προδοσία για ΠΑΣΟΚ – ΝΔ» δήλωσε. «Εξαρτούν την πολιτική επιβίωση τους από ξένα κέντρα δεχόμενοι το αγγλικό δίκαιο στα ομόλογα. Τον τόπο κυβερνάει ο Ράιχενμπαχ» σημείωσε.
Εξάλλου, παρουσίασε τον εαυτό του ως στόχο ξένων κέντρων εξηγώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ τα χαμηλά ποσοστά του κόμματος στις δημοσκοπήσεις.

«Δεν είμαι η πρώτη επιλογή των αμερικανών και των τροικανών είμαι η αρνητική επιλογή οπότε θα 'χω μια πίεση» τόνισε ο κ. Καρατζαφέρης. Τόνισε ότι ο ΛΑΟΣ δεν είναι κόμμα διαμαρτυρίας αλλά κόμμα εξουσίας με πρόγραμμα

Για τους Μάκη Βορίδη και τον Άδωνι Γεωργιάδη ανέφερε ότι πρόδωσαν τις αρχές τους. Τους πήρα από την αφάνεια. Δεν άντεξαν. Πρόδωσαν τις αρχές τους όχι εμένα» είπε.

Ο κ. Καρατζαφέρης τάχθηκε ανοιχτά υπέρ της οπλοφορίας των πολιτών. «Έρχεται ο ξένος να σου βιάσει την κόρη και τη γυναίκα, θα τον πυροβολήσεις, δεν το συζητάμε» παρατήρησε, χαρακτηρίζοντας ως «καλή λύση» τη μεταφορά των μεταναστών στις Μακρονήσους. «Δεν τους θέλω, είναι θέση μου, δεν θέλω να γίνουν πλειοψηφία» είπε.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ τα κέντρα φιλοξενίας είναι προεκλογικό πυροτέχνημα τα κέντρα. «Γιατί σιτίζουμε τους λαθρομετανάστες και όχι τους απόρους;» διερωτήθηκε.

Για τον πρωθυπουργό είπε ότι είχε μεγαλύτερες απαιτήσεις. «Έδωσα μάχη στο Προεδρικό για Παπαδήμο όταν συζητούσαν για Πετσάλνικους και Έλσες Παπαδημητρίου» είπε.

Απαντώντας δε στο ενδεχόμενο επιστροφής του στη ΝΔ, δήλωσε «εγώ δεν είμαι Σαμαράς για να επιστρέψω στη ΝΔ, εγώ θέλω να κρατώ τη σοβαρότητά μου".

«Δεν έχει μπέσα (...) έδωσε μάχη για το όνομα των Σκοπίων και σήμερα το δέχεται».

Για τη ρύθμιση για τη χρηματοδότηση των κομμάτων δήλωσε ότι την ονομαστική ψηφοφορία την προκάλεσε ο ίδιος. «Είναι σπάταλοι, να κάνουν ο καθένας εκλογές με τα λεφτά που έχει. Είκοσι έξι ετών έγιναν βουλευτές οι κ. Σαμαράς και Παπανδρέου, τα βρήκαν όλα έτοιμα, και γι’ αυτό τα χαλάνε, εγώ δούλεψα. Αυτοί οι δύο συνετέλεσαν στην πτώχευσή της Αγροτικής» είπε.

Για το νέο πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ είπε ότι «έχουν κοινές νοητικές διαδρομές, αλλά έγινε πολύ νεοφιλελεύθερος.»
Πηγή: skai.gr