Γ. Μιχελάκης: Θα επανεξετάσουμε τις προσλήψεις στα ΕΛΤΑ

Θα επανεξετάσουμε μετά τις εκλογές τις προσλήψεις στα ΕΛΤΑ δήλωσε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ, Γιάννης Μιχελάκης.

Όπως είπε, ακόμα και στην έκθεση Ράϊχενμπαχ αναφέρεται ότι παραβιάζεται το ένα προς δέκα για την αναλογία προσλήψεων και αποχωρήσεων από το δημόσιο, με αποτέλεσμα να έχει αυξηθεί το δημόσιο. Επιφυλάχθηκε να τοποθετηθεί όταν ολοκληρώσει τη μελέτη των στοιχείων που έχει στη διάθεσή του.

Αναφερόμενος στην αποχώρηση της ΝΔ από το διάλογο για το φορολογικό, είπε ότι το κόμμα του δεν κάνει διάλογο με προσχηματικούς όρους .

Επίσης ο κ. Μιχελάκης είπε ότι η αυτοδυναμία στις επόμενες εκλογές είναι απαραίτητη όσο ποτέ στον τόπο, προκείμενου η επόμενη κυβέρνηση να πιάσει αμέσως δουλειά, χωρίς να χρειάζεται προηγουμένως διάφορες διεργασίες.

Ακόμα ανέφερε ότι οι περικοπές των 11,5 δισεκατομμυρίων που προβλέπονται θα γίνουν από περικοπές των λειτουργικών δαπανών στο δημόσιο και απέκλεισε περαιτέρω μείωση του εισοδήματος μισθωτών και συνταξιούχων, εάν αυτό το πρόγραμμα πάει καλά και πετύχει.
Πηγή: skai.gr