Βενιζέλος: Το ΠΑΣΟΚ έχει δύναμη και αντοχή

Την ικανοποίησή του για το αποτέλεσμα των εκλογών της Κυριακής, αλλά και τον προβληματισμό του για την πορεία του ΠΑΣΟΚ προς το μέλλον εξέφρασε ο νέος πρόεδρος του Κινήματος, Ευάγγελος Βενιζέλος προς την Κοινοβουλευτική Ομάδα.

«Το ΠΑΣΟΚ έχει δύναμη και αντοχή. Ωστόσο, υπάρχουν ακόμη οι επιφυλάξεις. Πρέπει να δώσουμε αποδείξεις. Πάλλεται ξανά η ψυχή του ΠΑΣΟΚ» ανέφερε ο κ. Βενιζέλος, ενώ απευθυνόμενος προς του βουλευτές του κόμματος, είπε: «Σηκώσατε ένα απίστευτο βάρος. Δεν δειλιάσατε, δεν το βάλατε στα πόδια. Είναι, οριστικά εξασφαλισμένη η Ελλάδα στην ευρωζώνη. Ενώ ευχαρίστησε προσωπικά κάθε βουλευτή ξεχωριστά».

Επιπλέον, ζήτησε «αλληλεγγύη προς τους ασθενέστερους», ενώ επέμεινε στην ανάγκη και αξία των μεταρρυθμίσεων, που θα πρέπει να προχωρήσουν συλλογικά με το ΠΑΣΟΚ να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή.

«Το μήνυμά μου και το μήνυμα του ΠΑΣΟΚ είναι απλό: Ενότητα, Ανανέωση, Αξιοκρατία, Υπευθυνότητα και τελικά Νίκη» είπε ο Ευάγγελος Βενιζέλος, στην πρώτη του ομιλία ως αρχηγός του Κινήματος, στην ΚΟ του ΠΑΣΟΚ στην Αίθουσα Γερουσίας στη Βουλή.

Από σήμερα και η ΚΟ του ΠΑΣΟΚ τίθεται σε διάταξη εκλογικής μάχης, υπογράμμισε ο κ. Βενιζέλος, κάνοντας λόγο για ιδιαίτερα κρίσιμη περίοδο από σήμερα ως τις εκλογές και το σχηματισμό της νέας κυβέρνησης.

Κάποιοι ζητούν μια αυτοδύναμη κυβέρνηση, εμείς ζητάμε μια αυτοδύναμη Ελλάδα, τόνισε, εξ άλλου, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος.

Πηγή: skai.gr